Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavaró ha az ex barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró ha az ex barátnő gyönyörű ?

Figyelt kérdés

Nők , ti hogy vagytok vele ? Megismerkedtem valakivel a neten . Van 2 gyermeke az előző házasságából. Minden jól is ment , még nem találkoztam vele és tegnap bejelölt Facebookon. Gorgettem , gorgettem és egyszercsak látom hogy 2018-ban összeházasodott xy-al. Természetesen nem bírtam ki , megnéztem a nő profilját. Neki már 1 éve új párkapcsolata van de folyamatos kapcsolatban van a gyerekek apjával ( a gyerekek miatt ) tehát a nő , kb 5-7 évvel idősebb mint én de egyszerűen gyönyörű. Angyal arcú, szép a teste. Nem mondom hogy csúnya vagyok , de sajnos mellette nem rughatok labdába. Ez engem azóta nagyon zavar . Akkor neki most ez a standard ? Ez az alap, az elvárás ? Említette már telefonon keresztül hogy fontos neki hogy a nő hogy néz ki , és tényleg nem mondanám csúnyának magam de egyszerűen azóta nem hagy nyugodni a gondolat. Ez olyan mintha Bözsi néni azzal akarna együtt lenni aki előtte egy Victoria secret modellel volt. Nők , ti hogy álltok a témához ?

N/27

2021. dec. 27. 16:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Az őszinte véleményem az így 30felett, hogy a legszebb gyümölcs is lehet belül romlott szóval ne foglalkozz vele
2021. dec. 27. 16:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem az! Veled van, ő meg már nem az élete része, nyilván nem véletlenül.

Az élet nem szépségverseny!

2021. dec. 27. 16:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Az zavaróbb lenne nekem, hogy házas volt és vannak közös gyerekeik is, akik örökké kapcsolódási pontok lesznek közöttük.

Lehet, hogy van kivétel, de a családomban csak azt látom, hogy a férfinak mindig a gyerekek/gyerekei lesznek az elsők, nem az új barátnője. Az új barátnő csak úgy sodródik az eseményekkel, mindig neki kell alkalmazkodnia, mert hát jönnek a gyerekek. Jajj, most a gyerekek anyja épp nem ér rá, le kell mondani a közös programot kettesben, mert jönnek a gyerekek.

Nem tudnék gyerekes férfival együtt lenni. Örök másodhegedűsként.

2021. dec. 27. 16:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szebbnek kell lenned. Hanem elég szépnek. Ha nem lennél az, nem lenne a pasid.
2021. dec. 27. 16:51
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Engem inkább az zavarna, hogy 3 éve házasodott és aztán már minimum egy éve el is vált, ha a nőnek azóta új pasija van és ezen rövid idő alatt még gyerekeket is összehoztak, a többes szám alapján ugye nem egyet.

roppant felelős gondolkodás, meg úgy egyáltalán. No persze, ha a kölkök már megvoltak és ők is jó ideje együtt, csak épp később házasodtak, akkor oké, de nálam a 2 év alatt házasság, minimum 2 kölök és gyorsan válunk is, nem lenne jó ómen.

Az meg sosem érdekelt hogy nézett ki bármelyik ex, ha lezárult a múlt, édes mindegy. Ha meg még kötődik, akkor olyan mindegy szebb, vagy rondább nálam az előző.

A gyerekek miatt ez egy örök kapocs, hogy ez téged zavar, vagy sem, azt te tudod, de ehhez sincsen sok köze annak, miképp néz ki a volt feleség, vagy elviseled ezt a köteléket, vagy nem.

2021. dec. 27. 16:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom mivel neten ismerkedtek képet azért látott rólad. Ha nincs nagy különbség a kép és a valóság között - szerintem nem lehet baj.

Az, hogy az ex milyen, ne legyen irányadó. A legjobb/szebb nőket is unhatják otthon. A házassága is viszonylag hamar tönkrement..

30N

2021. dec. 27. 16:58
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
Engem nagyon zavarna.
2021. dec. 27. 17:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"még nem találkoztam vele "

Nem a pasija a kérdezőnek.

Engem nem zavarna, csak ha utána nyivákolna és nyalogatná a sebeit. De ha ő dobta ki csalta meg vagy hasonlo, az más.

Nekem mondjuk az ugrott be errol amikor netes ismerkedésnél a srác a hugával kezdett nekem büszkélkedni milyen jó nő. Annyiban igaz is hogy gyönyörű meg minden, de ezt igy ismerkedésnél a képembe tolni, mintha ez lenne neki az etalon es gondoljam át hogy akarok e a hugával "versenyezni"", hát én szépen lekoptattam a srácot..

2021. dec. 27. 17:00
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az nagyobb baj hogy 27 évesen egy 2 gyerekes pasival vagy együtt exanyucival. Ez volt a legjobb az összes közül?!
2021. dec. 27. 17:29
 10/14 A kérdező kommentje:
Nekem is van egy 2 éves gyerekem.amugy hosszú ideig együtt voltak a házasság előtt, úgyhogy nem egy felelőtlen férfi.
2021. dec. 27. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!