Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró ha az ex barátnő gyönyörű ?
Nők , ti hogy vagytok vele ? Megismerkedtem valakivel a neten . Van 2 gyermeke az előző házasságából. Minden jól is ment , még nem találkoztam vele és tegnap bejelölt Facebookon. Gorgettem , gorgettem és egyszercsak látom hogy 2018-ban összeházasodott xy-al. Természetesen nem bírtam ki , megnéztem a nő profilját. Neki már 1 éve új párkapcsolata van de folyamatos kapcsolatban van a gyerekek apjával ( a gyerekek miatt ) tehát a nő , kb 5-7 évvel idősebb mint én de egyszerűen gyönyörű. Angyal arcú, szép a teste. Nem mondom hogy csúnya vagyok , de sajnos mellette nem rughatok labdába. Ez engem azóta nagyon zavar . Akkor neki most ez a standard ? Ez az alap, az elvárás ? Említette már telefonon keresztül hogy fontos neki hogy a nő hogy néz ki , és tényleg nem mondanám csúnyának magam de egyszerűen azóta nem hagy nyugodni a gondolat. Ez olyan mintha Bözsi néni azzal akarna együtt lenni aki előtte egy Victoria secret modellel volt. Nők , ti hogy álltok a témához ?
N/27
Nem az! Veled van, ő meg már nem az élete része, nyilván nem véletlenül.
Az élet nem szépségverseny!
Az zavaróbb lenne nekem, hogy házas volt és vannak közös gyerekeik is, akik örökké kapcsolódási pontok lesznek közöttük.
Lehet, hogy van kivétel, de a családomban csak azt látom, hogy a férfinak mindig a gyerekek/gyerekei lesznek az elsők, nem az új barátnője. Az új barátnő csak úgy sodródik az eseményekkel, mindig neki kell alkalmazkodnia, mert hát jönnek a gyerekek. Jajj, most a gyerekek anyja épp nem ér rá, le kell mondani a közös programot kettesben, mert jönnek a gyerekek.
Nem tudnék gyerekes férfival együtt lenni. Örök másodhegedűsként.
Engem inkább az zavarna, hogy 3 éve házasodott és aztán már minimum egy éve el is vált, ha a nőnek azóta új pasija van és ezen rövid idő alatt még gyerekeket is összehoztak, a többes szám alapján ugye nem egyet.
roppant felelős gondolkodás, meg úgy egyáltalán. No persze, ha a kölkök már megvoltak és ők is jó ideje együtt, csak épp később házasodtak, akkor oké, de nálam a 2 év alatt házasság, minimum 2 kölök és gyorsan válunk is, nem lenne jó ómen.
Az meg sosem érdekelt hogy nézett ki bármelyik ex, ha lezárult a múlt, édes mindegy. Ha meg még kötődik, akkor olyan mindegy szebb, vagy rondább nálam az előző.
A gyerekek miatt ez egy örök kapocs, hogy ez téged zavar, vagy sem, azt te tudod, de ehhez sincsen sok köze annak, miképp néz ki a volt feleség, vagy elviseled ezt a köteléket, vagy nem.
Gondolom mivel neten ismerkedtek képet azért látott rólad. Ha nincs nagy különbség a kép és a valóság között - szerintem nem lehet baj.
Az, hogy az ex milyen, ne legyen irányadó. A legjobb/szebb nőket is unhatják otthon. A házassága is viszonylag hamar tönkrement..
30N
"még nem találkoztam vele "
Nem a pasija a kérdezőnek.
Engem nem zavarna, csak ha utána nyivákolna és nyalogatná a sebeit. De ha ő dobta ki csalta meg vagy hasonlo, az más.
Nekem mondjuk az ugrott be errol amikor netes ismerkedésnél a srác a hugával kezdett nekem büszkélkedni milyen jó nő. Annyiban igaz is hogy gyönyörű meg minden, de ezt igy ismerkedésnél a képembe tolni, mintha ez lenne neki az etalon es gondoljam át hogy akarok e a hugával "versenyezni"", hát én szépen lekoptattam a srácot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!