Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki hogy engem ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy engem ez nagyon zavar és vele szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Barátnőm még 3 napig van itt és elutazik 10 napra. Ahelyett hogy velem találkozna és együtt töltenénk még ezt a pár napot,ő inkább elmegy a barátnőivel bulizni. Jó szórakozást kívántam neki meg úgy tettem hogy semmi gond nincs. De belülről remegek és nagyon fáj hogy nem velem akarja tölteni a ma estét. Elmondjam neki szerintetek?
2022. dec. 14. 15:52
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves?
2022. dec. 14. 15:55
 2/43 A kérdező kommentje:
21.Én 25
2022. dec. 14. 15:56
 3/43 A kérdező kommentje:
De még az is rátesz hogy volt tegnap egy kis konfliktusunk és az egész estéjét elrontottam. És ma ezt szeretem volna jóvátenni és boldogítani. De ő inkább bulizni megy
2022. dec. 14. 15:57
 4/43 anonim ***** válasza:
6%
21 évesek nagy része még alkalmatlan párkapcsolatra. Nekik még fontosabb a bulizás, én is pont emiatt szakítottam a 21 éves exemmel, még baromira éretlenek egy kapcsolathoz. Nem is járnék olyannal, aki még a bulizgatós korszakát éli. Ezt tanácsolom neked is. Jogosan várod el, hogy ilyenkor inkább veled legyen, nekem is rosszul esne, de mit vársz egy 21 évestől?
2022. dec. 14. 15:59
 5/43 A kérdező kommentje:
Találkoztunk már ma, de csak azért mert váratlanul megleptem és elmentem a háza elé. Szerettem volna a tegnapi rossz este után egy kicsit felvidítani és megmutatni mennyire fontos nekem. Nem voltunk együtt sokat
2022. dec. 14. 15:59
 6/43 anonim ***** válasza:
100%

25 éves korodra igazán megtanulhattál volna már kommunikálni. Senki nem gondolatolvasó, senkivel szemben nem indulhatsz ki saját magadból. Ha valami bánt, zavar, akkor ki kell nyitnod a szád és beszélned kell róla, különben senki nem fogja érteni mi a bajod.

Mondd el neki, ha szarul reagálja le akkor is legalább tudod, hányadán álltok egymással.

2022. dec. 14. 16:01
 7/43 A kérdező kommentje:
Ő nem szeret bulizni, ő nagyon ritkán jár el. Most is csak azért mert a barátnői rábeszélték és mert múltkor se ment el velük. Én is szeretek bulizni ,de nekem ő van az első helyen. Az elején még azt mondta hogy a kapcsolat fontosabb neki mint a barátok
2022. dec. 14. 16:03
 8/43 anonim ***** válasza:
100%
Azért 10 nap nem olyan hosszú idő. Mármint ha hónapokra menne el, megérteném de így fura kicsit, hisz még 3 napig itt lesz.
2022. dec. 14. 16:04
 9/43 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy mondjad!!!
2022. dec. 14. 16:06
 10/43 A kérdező kommentje:

#6 os pedig pont hogy szarul reagálja le az ilyeneket.

Az jönne akkor hogy múltkor én is nélküle mentem bulizni. De csak azért mert nem tudott találkozni és közben folyton nyaggatott hogy menjek már a barátaimmal és érezzem jól magam. Na én biztos hogy nem mondanék neki ilyet.Legalább engem elhívna hogy vele legyek.. de nem.. én hívtam őt hogy jöjjön velünk bulizni, de neki nem jut eszébe

2022. dec. 14. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!