Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy lájkolgatja az exét akivel közös gyerekük van. Velem van a baj? Elmondjam ezt neki?
Ma rá mentem az exe profiljara mert kíváncsi voltam erre mit látok hogy reagálgat a párom a képeire amin ott van a gyerek be szíveli de vsn olyan is amin csak a no van azt meg be hűháza.....
Igaz akkor még nem voltunk egyutt mikor ezekre a kepekre reagált de lehet hogy teljesen hulyenek vagyok nezve es mai napig lat benne eselyt hogy egyutt lesznek?
Vagy mi a franc?
Szerintem ez nem normalis dolog. De fel sem merem hozni. Mert mit mondjak neki?
Megnéztem az exed adatlapjat es lattam hogy reagalgatsz rá.....teljesen hulyenek fog nezni. Egyebkent nagyon feltekeny tipus vagyok de ha nem lennek akkor is ez nincs rendben. Vagy csak en latom igy?
Jó nem azt mondom hogy utalja azt a not hiszen van egy kozos gyerekuk, de reagálgatni meg beszívelgetni nem tulzas?
20l
"Igaz akkor még nem voltunk egyutt mikor ezekre a kepekre reagált"
ROLF
20 évesen összejöttél egy olyannal akinek gyereke van és exanyucival jópofizik a gyerek érdekére hivatkozva....
Gondolom független gyermektelen egy sem volt mi?
" be hűházta". :DDD
Istenem....
Ne baczd már el az életed 20 évesen!
Szoval likeolt egy képet amin a gyerek is ott van... szerintem nyugodj le a gyermeke es az exe mindvegig az elete resze lesz... nem csak a gyerek marad az eleteben...
Gondold végig neked menne e a bizalom ennek tudatában
"Igaz akkor még nem voltunk egyutt mikor ezekre a kepekre reagált"
Te beteg vagy!
Mégis mi a jó fene nincs rendben? Hogy előtted lájkolta az exe képeit? Jesszus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!