Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, vagy tartsam magamban?
Évekkel ezelőtti abortuszom úgy néz ki, most kezd tudatosodni bennem, és nagyon sokat sírtam mostanában.
Jól esne, ha elmondhatnám neki, de nem merek róla beszélni. Elég kényes téma. Ő nagyon gyerek ellenes, és nem szeretem a lelki bajaimmal traktálni, mert ő neki ezek "kínai" dolgok. Mindenről tudok vele beszélgetni, de nem egy jó lelki tanácsadó, mindent logikával közelít meg, és félek a reakciójától, nem tudom, hogyan mondjam el neki?
Szóval nekem is elég nehéz erről beszélnem, de neki elmondani ezt sem könnyű, viszont talán segítene rajtam.
Ezekről a dolgokról beszélni kell.
Ha nem egy jó tanácsadó, akkor nem kell megfogadni amit mond, de érdemes lehet meghallgatni.
Viszont neked jót tenne ha elmondanád neki.
mindenkepp mondd el
elmondhatod neki ugy is, hogy ugy vezeted be a temat, hogy most ne akarjon segiteni, nem kell a megoldast keresnie, azt szeretned ha csak csendben meghallgatna, majd atolelve vigasztalna
a ferfiak ugy vannak kodolva, hogy mindig segiteni akarnak amikor a no elgyengul
de tudnak ok csendben hallgatni is, csak szolni kell nekik elotte
en mar tobbx jatszottam ezt a parommal, tudom hogy mennyire a megoldason jar az agya, ha megosztok vele vmi problemamat, ezert ha olyan dologrol van szo, aminel nem kell segitseg, csak jolesene kiadni magambol a sztorit, akkor elore szolok neki, hogy most csak hallgato fulekre es egy vigasztalo olelesre vagyok, es ennek tudataban ugy ul le vegighallgatni a sztorit hogy nem gorcsol azon, hogy megoldja... mert nincs mit megoldani
sok sikert
8-as remekül fogta meg a probléma gyökerét. A pasik a megoldások emberei. Én ezt el is mondtam a feleségemnek, így ő is mindig előre szól, hogy most nem megoldást vár, csak kiadja magából, ami piszkálja a csőrét.
Szóval szólj előtte és mondd el neki. Sokat fog segíteni, ha kiadod magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!