Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a helyes? Elmondjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes? Elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés

Párommal járunk magánórára, és a tanárunk (akit a párom választott, és imádja, tiszteli és én csak a párom kedvéért járok) nemrég eljött a munkahelyemre, hogy átadjon egy papírt nekünk, és ekkor bevallotta, hogy nagyon bejövök neki.

A tanárunk nem nyomult, nem akar minket szétszakítani, de azóta görcsben van a gyomrom. Rengeteg közös programunk van, több hetes táborok, ahova megyünk együtt vele.

Páromnak feltűnt mostanában, hogy nekem írogat, pedig eddig párom intézte a dolgainkat (pont amiatt, mert ez párom vágya volt én meg csak sodródtam)

Azóta azon filózom, hogy elmondom neki, mert nem bírom magamban tartani. Viszont nem tett a tanárunk semmi rosszat, csak őszinte volt, amivel kicsit megkavarta a helyzetet (én természetesen nem akarnék semmit tőle).

Nem akarom, hogy páromnak elmenjen a kedve ettől az új hobbijától, mert nagyon sokat jelent neki/nekünk.

AMi visszatart, hogy szerintem páromat megviselni a dolog, és nagyon csalódna a tanárunkban. párom amúgy is elég féltékeny típus. Mit gondoltok? Felejtsem el, amit a tanárunk mondott, és viselkedjek úgy mintha mi sem történt volna (azért biztos távolságtartóbb leszek), vagy mondjam el neki, és kockáztassam hogy egy fél világ törik össze benne? És hogy a már megszervezett közös programjainkon esetleg rosszul érezze magát?

Párommal egy mélyvölgyön vagyunk túl épp (5éve együtt ebből 4hónapot külön még a hobbink előtt), lábalunk ki belőle, amiben a tanárunkhoz kapcsolódó program nagyon sokat segített, ezért félek. Köszönöm! 30L

2019. aug. 12. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly ez a kapcsolatod, akkor mondd el neki mit mondott a tanár.
2019. aug. 12. 13:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2019. aug. 12. 13:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet jobban jársz ha elmondod, mert ha valamilyen oknál fogva rá jön a párod erre, plusz nem rég volt is egy hullámvölgyetek, lehet szakítani fog.

Mert azt fogja gondolni, hogy azért nem mondtad el neki, mert neked is bejön a tanár és hogy azon filóztál hogy megcsald őt. És hogy ezért sem mondtad el.

2019. aug. 12. 13:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen mond el neki, légy őszinte! Aztán sosem lehet tudni hogy a tanár meg milyen jeleket ad, és a párod ezt észre veszi akkor irtó nagy baj lesz,mert azt hiszi hogy vevő vagy rá. Mindent az elején,és ha a párod úgy dönt hogy nem akar ahoz a tanárhoz járni emiatt, ami érthető, akkor inkább keres másikat. Ezzel nem tudod tönkre tenni,hiszen csak őszinte voltál.
2019. aug. 12. 13:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes választ! Megerősítetek benne, ami felé húzok, csak annyira félek h negatív hatása lesz rá, de már gyűjtöm az erőt hozzá, hogy este elmondom. Köszönöm!
2019. aug. 12. 13:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el.

Másik tanárt nem tudtok keresni esetleg?

2019. aug. 12. 14:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát nehéz. a megyében 1 embernek van képesítése (országos szinten sincs nagyon más, párom anno végignézett mindent). Így ha párom berág, akkor kb. az egész 2 éves munkánknak annyi, és max. elszigetelten űzzük, esetleg külföldön.. és a baráti körünk is ebbe a körbe tartozik, így nehéz lenne megmagyarázni, hogy miért nem. És nem szeretnék senkit se kellemetlen helyzetbe hozni. Csak azt nem értem miért kellett elmondani neki. Tudta, hogy úgyse lesz semmi, ha elmondja. Megkérdeztem, zavarja-e a jelenlétem a következő közös programnál, mert akkor megoldom, hogy ne lásson, de azt mondta semmi gond, nem zavarja, menjünk csak.
2019. aug. 12. 14:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Elmondtam, megkönnyebbültem, de az átszervezés még hátra van. Köszönöm a támogatást!
2019. aug. 12. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Pont most tanácsoltam volna,hogy én nem szólnék róla,ha egész biztos lennék a saját érzéseimben,és az oktatótok korrektségében.Márpedig úgy tűnik,mindkettő adva van.De most akkor már mindegy. :-)
2019. aug. 12. 15:43
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi azért :)

Párom mondta h köszöni, hogy elmondtam, rosszabb lett volna ha eltitkolom és utána kiderül, mert már neki is gyanús kezdett lenni. De most azért nehéz a helyzet, de megoldjuk :) Bizalom nem csorbult :)

2019. aug. 12. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!