Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a helyes? Elmondjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes? Elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés

Párommal járunk magánórára, és a tanárunk (akit a párom választott, és imádja, tiszteli és én csak a párom kedvéért járok) nemrég eljött a munkahelyemre, hogy átadjon egy papírt nekünk, és ekkor bevallotta, hogy nagyon bejövök neki.

A tanárunk nem nyomult, nem akar minket szétszakítani, de azóta görcsben van a gyomrom. Rengeteg közös programunk van, több hetes táborok, ahova megyünk együtt vele.

Páromnak feltűnt mostanában, hogy nekem írogat, pedig eddig párom intézte a dolgainkat (pont amiatt, mert ez párom vágya volt én meg csak sodródtam)

Azóta azon filózom, hogy elmondom neki, mert nem bírom magamban tartani. Viszont nem tett a tanárunk semmi rosszat, csak őszinte volt, amivel kicsit megkavarta a helyzetet (én természetesen nem akarnék semmit tőle).

Nem akarom, hogy páromnak elmenjen a kedve ettől az új hobbijától, mert nagyon sokat jelent neki/nekünk.

AMi visszatart, hogy szerintem páromat megviselni a dolog, és nagyon csalódna a tanárunkban. párom amúgy is elég féltékeny típus. Mit gondoltok? Felejtsem el, amit a tanárunk mondott, és viselkedjek úgy mintha mi sem történt volna (azért biztos távolságtartóbb leszek), vagy mondjam el neki, és kockáztassam hogy egy fél világ törik össze benne? És hogy a már megszervezett közös programjainkon esetleg rosszul érezze magát?

Párommal egy mélyvölgyön vagyunk túl épp (5éve együtt ebből 4hónapot külön még a hobbink előtt), lábalunk ki belőle, amiben a tanárunkhoz kapcsolódó program nagyon sokat segített, ezért félek. Köszönöm! 30L

2019. aug. 12. 13:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt nem értem...neked írkál(t) és nem a párodnak. Miért nem irányítottad vissza hozzá??
2019. aug. 12. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!