Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy ez zavar?
Egy barátom az utóbbi időben nagyon elkezdett hanyagolni.
Az őszi félévben heti szinten találkoztunk, a tavasziban 2 havonta 1x, de abból is az egyikre nekem kellett rávennem.Fiú lány barát vagyunk, tudja hogy tetszik nekem, de eddig ezzel visszaélt, ha normális is próbáltam lenni talikon, ő akkor is szexuálisan értelemben közelített felém. A ritka találkozás miatt azt is gondolhatnám hogy zavarja hogy nekem tetszik (egyébként van valami kapcsolatfélesége, de nem tudom hogy ez mennyire igaz), és próbál leépíteni, de ha találkozunk, akkor meg nem távolságtartó, hanem kezdi a flörtöket. A Messengeren is újabban hetente írunk csak, én már nem merem keresni, mert mindig csak rövid szavakban válaszol és olyan érzésem van az egyirányú beszélgetés közben, mimtha terhére lennék. Ez engem nagyon zavar. De ha nem akarja hogy a közelében legyek, a személyes talikon miért nyomul ha van valakije közben? Ezt valahogy leírjam neki hogy zavar hogy csak ennyire használati tárgy szintjén kezel mint sem barátként vagy csak simán ignoráljam?
Kicsit olyan érzésem van, hogy azt hiszi hogy én bármikor rendelkezésére állok, és ha kedve úgy tartja előhúzhat bármikor ha unatkozik. Nem hozzám igazítja a programjait, hanem engem a programjaihoz. És a fontosabb dolgaim iránt sem érdeklődik, a többi barátom pedig ezt megteszi, szóval szerintem nem várok el luxust senkitől

"Kicsit olyan érzésem van, hogy azt hiszi hogy én bármikor rendelkezésére állok, és ha kedve úgy tartja előhúzhat bármikor ha unatkozik."
Jól érzed, pont ez van. Ő nem valódi barát, csak jót tesz az egójának, hogy bejön neked, valószínűleg ezért se szakította meg a kapcsolatot és elszórakozik veled, de erőfeszítéseket nem véletlenül nem tesz.

Minek?
Dehogy vagytok barátok. Ego tuning vagy neki, azért próbálkozik, mert tudja, hogy neked tetszik, és igen, csak akkor, ha éppen ott vagy. Egyébként nem érdekled, ezért ráz le messengeren is. Annyit kellene tenned, hogy te is szarsz rá, mint ő rád, és azt, hogy barátok vagytok felejtsd el. Tudod ki a barát? Akivel őszinte lehetsz, megbízol benne, bármikor számíthatsz, és ő is fordítva, ilyen 1-2 ember lesz összesen az életedben, és ilyet 5-10-20 év távlatában érdemes kijelenteni. Az, hogy 1-2 hónap alatt ezt bárkire kimondod 1000 csalódást fog még okozni, ők csak haverok. Lásd ő, aki eleve mint barát kiesik, hiszen szexuálisan közeledik, érzelem nélkül, te meg szerelmes vagy belé.
Pont elég, ha nem forszírozod a találkozást, magától úgysem jutna eszébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!