Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, hogy bulimiás vagyok, vagy hallgassák róla?
Figyelt kérdés
Csak minden héten ,azokon a napokon probléma és veszekedés van,mert nem érti az egészet,azt hiszi félrejárok,ezért nem láthat. Mi a megoldás? Félek megundorodik tőlem,segítsetek,mit csináljak?2019. márc. 16. 14:15
1/15 anonim válasza:
Azt írod: a párod.Joga van tudni. Mindent, ami a kettőtök kapcsolatát érinti.
Ez nem olyan titok, ami a tied, hiszen befolyásolja a közös életeteket.
2/15 anonim válasza:
Ha akarod, hogy működjön a kapcsolat, akkor őszintének kell lenned. Valld e neki és kérj orvosi segítséget!
3/15 A kérdező kommentje:
Rettentően szégyenlem és utálom magam e miatt,reménykedem,hogy sikerül legyőzni és nem kell elmondani neki,de már több éve tart:(
2019. márc. 16. 14:25
4/15 anonim válasza:
Hát, akkor téged se az eszedért szeretnek. Több éve tart, de vagy olyan hülye, hogy nem kérsz segítséget. Addig fogod csinálni, míg bele nem halsz, aztán már nem kell elmondanod neki.
5/15 A kérdező kommentje:
Voltam már orvosoknál,nem egyszerű, ettől félek pont,aki nincs benne nem értené meg, félek mit reagálna
2019. márc. 16. 14:43
6/15 A kérdező kommentje:
*hallgassak -elírtam
2019. márc. 16. 15:13
7/15 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki. De azzal együtt, hogy változtatni akarsz, és ha melletted áll, több esélyed van a gyógyulásra.
Mondjuk szerintem a tiszta ügy az lett volna, ha előbb rendbe hozod magad, utána szedsz föl pasit. Mert gondolom, mikor a kapcsolatod kezdődött, már benne voltál a betegségben.
8/15 A kérdező kommentje:
Igen ,és fél
2019. márc. 16. 15:18
9/15 A kérdező kommentje:
Igen és fél éve minden héten átéljuk ugyanazt és kicsit osszeveszunk miatta,mert nem tudja mi van,miért nem láthat aznap:(
2019. márc. 16. 15:19
10/15 anonim válasza:
Nem válaszolok privátra. Keress egy normális orvost. Olyan nincs, hogy semmit se tudnak csinálni. Rossz orvosod volt, és akaratgyenge vagy. Ha neked a kapcsolatod ennyit jelent, hogy inkább összeveszel vele, minthogy az igazságot elmond, az meg már a te butaságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!