Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki? Vagy inkább hallgassak örökre?
a barátnőmnek, hogy....van bennem egy hatalmas nagy vonóval???
olyan nagy, hogy még a nyelvet is tudom. :-(
fehér a bőröm így nem látszik rajtam, de az ő anyukája meg apukája ilyen árpádsávos magyarok és szerintem ha megtudják...nem lesz jó vége, elfognak tiltani tőle.
mit tegyek?
utálok hazudni meg titkolózni mások előtt.
hmm...:D
:D:D:D
látom téged is tiltottak öreg mesterem. :-)
2.
oké.
nem szándékozom tovább titkolózni...asszem már csak a megfelelő pillanatra várok mikor bejelentem a barátnőmnek. :D
ha már biztos vagy a csaj szerelmében,akkor elmondhatod.
sőt,veheted poénra is.
teljesen a tálalástól függ az ilyesmi.
ha téged ez szégyennel tölt el,akkor fegyvert adsz a kezébe.
ha meg nem izgat ez a dolog,vagy egyenesen büszke vagy rá,akkor meg nincsen rajtad fogás.
Mondd el!
És különben is:
1) Nem biztos, hogy olyan, mint a szülei.
2) Ha Jobbikosok lennének, a híresztelésekkel ellentétben ők se rasszisták, csak a cigányság 90%-ával van gondjuk. Ezt gondolom Te is megérted.
És van a harmadik lehetőség... amitől Te is tartasz. Persze a 2-es se zárja ki a harmadikat, mert sok féle ember van ott is. Szóval... ha a szülei normálisak ( attól, hogy árpád sáv, még nem biztos, hogy egyenlő a rasszizmussal... ) és a lányuk is, VALAMINT Te is tényleg az vagy, főleg ha a szüleid is stb.... akkor szerintem nem lesz gond. :)
7-es ez így van..
Nekem van egy jó néhán yroma ismerősöm( jómagam nem vagyok, )
De mindannyian jobbikosok..
Tehát azért az ellentmondás megvan..
A cigánybűnözést elítélik ők is...ráadásul úgy érzik, hogy miattuk nem tudnak ők érvényesülni..
Serintem mondd el..
A később derül ki rosszabb..
Viszot tenyleg függ a tálalástól..
Ha dolgos, rendezett körülmények közt éltek, akkor légy is büszke rá. Manapság egy romnak nagyon nehéz ezt biztosítania( az, hogy te nem vagy teljesen nem változtat a dolgon, hogy milyen értékrendet hoztál otthonról)
A roma kultűra amúgy nagyon érdekes és különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!