Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy titkos kapcsolatom 3 éve és szeretem öt, de megcsaltam a gyerekkori szerelmemmel akivel most voltam elöször és utoljára. Elmondjam neki vagy hallgassak?
Mindenkinek vállalnia kell a tettinek a következményeit!
Szerintem mond el a barátodnak, hogy megcsaltad! Ha képes voltál megtenni, akkor úgy sem szereted...
Utolsó hozzászólóval egyetértek. Nem értem az embereket, ha valakit nagyon szeretsz, hogy vagy képes megcsalni?
Ha az én barátom tenné ezt, nem érdekelne, hogy sokat ivott vagy stb., ez akkor is megalázó, és átvered a partneredet. Mondd el neki, ha volt benned annyi, hogy megcsaltad, akkor legyen annyi is, hogy elmondod. Egyrészt jobb ha Tőled tudja meg, másrészt szerintem ez így lenne igazságos. Már ha létezik igazság.
Minden jót!
Biztos nehéz a döntés,de ha szereted őt,akkor szerintem is mond el.Annyival tartozol a másiknak,hogy őszinte vagy vele.
Az rád nézve sokkal kellemetlenebb,ha ezt máshonnan hallja vissza,akkor lehet,hogy nem is ül le veled beszélgetni,mert úgy érzi,hogy becsaptad.Bár így is ezt fogja érzeni,hiszen nem tisztességes játszmát játszottál,de legalább őszintén elmondtad!
Egyébként az is benne van a dologban,hogy nem mondod el,és soha senkitől nem is fogja visszahallani,na de erre sincs garancia!
Tényleg ezt egyedül neked kell eldöntened!
Az első válaszolónak igenis tökéletesen igaza van. Tudod, minden éremnek két oldala van: elhiszem, hogy jó volt a régi szerelmeddel a szex, de most tessék vállalni a következményeket. ..és látod ezt speciel senki nem tudja/fogja megtenni helyetted.
Félsz, hogy elveszíted a bizalmát? Hmm..ez véletlen akkor nem jutott eszedbe, amikor az gyerekkori szerelmed a bugyidban turkált? bocsi,hogy durva vagyok, de nőj fel és tanulj meg felelősséget vállalni a tetteidért. Tudod, ez különböztet meg minket az állatoktól-képesek vagyunk döntéseket hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!