Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg mondjam neki, hogy szeretem és akkor nem szenvedek és nem sírok és akkor a szerelmemmel lehetek vagy el felejtsem?
Tiszta sor!
Feltétlen mondd el neki amit érzel! Azonnal dobni fogja a csajt, hiszen a szíve a Tiéd! Dehát ezt Ő maga mondta el Neked.
Azért van azzal a csajjal, mert a fiúk nem bírják egyedül, de legszívesebben Veled lenne... ;)
De eddig miért nem mondtad neki? Elég butaság volt... nem értem... vagy csak most jöttél rá, hogy szereted, mikor már másé? Akkor bukta...
Ha eddig is tudtad, akkor mondd meg neki, ha csak most bántja az egódat, hogy mással van, akkor viseld a következményeket.
15:51 vagyok.
Miért lenne bukta? Szerelmes az ember nem lesz túl sűrűn... kapcsolatok viszont dögivel vannak!
Tegye szívére mindenki a kezét aki kapcsolatban él, hogy azért vannak e együtt, mert szerelmesek egymásba...
Sajnos sírnánk a választól, hogy mennyire kevesen vannak!
Ha megtaláltátok egymást, becsüljétek is meg!
Sok boldogságot! ;)
Értelek és igazad van, de sajnos egyre inkább rájövök, hogy az élet egy körforgás.
Van amikor minket bántanak, van amikor mi bántunk meg. Nem szándékosan, de ilyenek a szívügyek, mindenki keresi a másik felét, próbálkozik, hogy hátha megtalálja...
És az a bizonyos bizsergés nem jön túl sűrűn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!