Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve külön vagyunk a szerelmemmel. Vissza akarom szerezni! Mit javasoltok nekem?
Az exemmel fél éve szakítottunk..azóta 2 barátnője volt..meg egyéjszakás kalandok. Nekem is 2 barátom volt azóta..de csak ilyen 1 hónaposak mert nemtudtam egyikbe se beleszeretni,és rájöttem hogy mindnekiben az exemet keresem mert még őt szeretem.Haragban váltunk el egymástól 3 hónap után, azóta nem lógunk egy társaságba,és havonta egyszer tán véletlenszerűen találkozunk és akkor is csak köszönünk egymásnak és ennyi.Számomra nagyon sokat jelent ez a fiú az életben,ő volt nekem az első..és búcsú nélkül váltunk el egymástól,és ez ennyi idő után se múlt el.Pedig próbálkoztam..bulizni jártam nyáron minden hétvégén..lekötöttem magam,de most megint úgyérzem hogy tennem kell valamit hogy legalább barátok legyünk,mert egyszerűen nem tudok hátat fordítani neki :/
Hogyan próbálkozzak? Tegyek neki vallomást? mert ő azthiszi hogy már rég túl vagyok rajta. :/ KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK! szenvedés az életem :/
L/16
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!