Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legutolsó szerelmemmel mindig összebújva aludtunk, a nagy ő-vel miért érzem mintha egy db fát ölelgetnék?
inkább nem is alszom vele összebújva, mivel nem is összebújunk, hanem én bújok, ő meg csak hagyja, vagy nem is tudom, kicsit össze vagyok zavarodva, de a lényeg amit nem értek, hogy eshet nekem jobban ha inkább hátat fordít, ahelyett hogy ölelve aludnánk, amit megszoktam és imádtam előző kapcsolataimban és valahol azt is tartom normálisnak.
hogy pont a nagy ő-höz nem tudok bújni?
ti értitek, hogy mi ez? jelenthet valamit?
Neki úgy kényelmes. Ennyi.
Én szeretem a barátomat, de nem tudok vele összebújva aludni, mert ő egy nálam kétszer nagyobb ember, átölel, szinte megfojt, belém akar bújni:D főleg ha elalszik, elernyednek az izmai, mind a 90 kilójával rámnehezedik, borzalmas. Mondtam, hogy inkább hagyjuk, ne öleljen át, mert iszonyat kényelmetlen, reggelre már nem élnék.
én is szeretek "magam" aludni, nem szeretem, ha alvás közben megzavar valami...
alvás előtt szívesen bújok, de ha az alvás határán vagyok, ki tudok akadni, ha felébreszt valami :D
szóval lehet, hogy csak ennyi az oka
velünk is úgy van, h pont az ellenkező oldalunkon szeretünk aludni
én ragaszkodom a falhoz, és h a bal oldalamon aludjak
Ő pedig ragaszkodik ahhoz, h a jobb oldalán feküdjön
általában összebújva fekszünk le aludni, de 5 perc után a saját helyünkre fordulunk, mert kényelmetlen
ezt szoktuk meg anno, de attól még imádjuk egymást :)
jaj ugyan már!
én senkivel sem tudok összebújva aludni, legyen az kis ő vagy Ő, pedig nő vagyok
ha van egy jó kapcsolatod, akkor minek idegelsz ilyesmin?
én a helyedben örülnék, hogy végre megtaláltam életem párját, és nem ilyen rózsaszínlányfilmes hülyeségeken enném magam
és egy jótanács a végére: neki meg ne mondd, hogy az előző pároddal milyen jó volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!