Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legutolsó szerelmemmel mindig összebújva aludtunk, a nagy ő-vel miért érzem mintha egy db fát ölelgetnék?
inkább nem is alszom vele összebújva, mivel nem is összebújunk, hanem én bújok, ő meg csak hagyja, vagy nem is tudom, kicsit össze vagyok zavarodva, de a lényeg amit nem értek, hogy eshet nekem jobban ha inkább hátat fordít, ahelyett hogy ölelve aludnánk, amit megszoktam és imádtam előző kapcsolataimban és valahol azt is tartom normálisnak.
hogy pont a nagy ő-höz nem tudok bújni?
ti értitek, hogy mi ez? jelenthet valamit?
csak nekem hiányzik az összebújás
de a nagy ő -vel nekem is kényelmetlen, és kellemetlenül érint, őt nem zavarja - állva el tud aludni :)
de minden eddigi sráccal nem volt kellemetlen, nem volt kényelmetlen mert van számos póz ehhez is, imádtam reggelente puszilgatva, vagy mosolyogva ébredni
a mostani mellett, meg mint egy koliban, vagy cellában, olyan rideg az egész :(
én nem tudok összebújva aludni,és a férjem sem,pedig ő a nagy ő!!! :) sőt,mi spec néha külön alszunk-én most beteg vagyok így a nappaliban,vagy amikor sokáig tanulok
ne ez alapján ítéld meg a kapcsolatot!!!
próbálom nem ez alapján megítélni a kapcsolatom, de tényleg kezd belefolyni...
és gondoltam már, hogy lesz egy macskám az ágyba egy igazi, de belegondolva, hogy néz ki, hogy a macskát ölelgetem???
HA ZAVAR, BESZÉLJ VELE!!!
Ha olyan jó a kapcsolatotok, meg nagy Ő, meg lehet beszélni. A kommunikáció még nem a világ vége. Lehet szerencsétlen nem is tudja, hogy ilyeneken agyalsz és bajod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!