Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legutolsó szerelmemmel mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legutolsó szerelmemmel mindig összebújva aludtunk, a nagy ő-vel miért érzem mintha egy db fát ölelgetnék?

Figyelt kérdés

inkább nem is alszom vele összebújva, mivel nem is összebújunk, hanem én bújok, ő meg csak hagyja, vagy nem is tudom, kicsit össze vagyok zavarodva, de a lényeg amit nem értek, hogy eshet nekem jobban ha inkább hátat fordít, ahelyett hogy ölelve aludnánk, amit megszoktam és imádtam előző kapcsolataimban és valahol azt is tartom normálisnak.

hogy pont a nagy ő-höz nem tudok bújni?

ti értitek, hogy mi ez? jelenthet valamit?

2011. szept. 8. 17:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanaz a szeretetnyelvetek. Ez így van a kapcsolatok mintegy 80%-ban. A jól működő kapcsolatoknál is 80% ez az arány. A kérdés, hogy mennyire fontos kérdés számodra az összebújva alvás.
2011. szept. 8. 17:29
 12/27 anonim ***** válasza:
94%
Én utálok összebújva aludni, de ettől még imádom a párom. Nálunk férfi létére ő a bújos, de már megszokta, hogy én nem tudok igy aludni. Nem ettől függ a szerelem. Attól még lehet, hogy nagyon szeret téged.
2011. szept. 8. 17:30
 13/27 A kérdező kommentje:

csak nekem hiányzik az összebújás

de a nagy ő -vel nekem is kényelmetlen, és kellemetlenül érint, őt nem zavarja - állva el tud aludni :)

de minden eddigi sráccal nem volt kellemetlen, nem volt kényelmetlen mert van számos póz ehhez is, imádtam reggelente puszilgatva, vagy mosolyogva ébredni

a mostani mellett, meg mint egy koliban, vagy cellában, olyan rideg az egész :(

2011. szept. 8. 17:32
 14/27 A kérdező kommentje:
sőt. arra ébredek, hogy ott sincs az ágyban.
2011. szept. 8. 17:33
 15/27 anonim ***** válasza:

én nem tudok összebújva aludni,és a férjem sem,pedig ő a nagy ő!!! :) sőt,mi spec néha külön alszunk-én most beteg vagyok így a nappaliban,vagy amikor sokáig tanulok

ne ez alapján ítéld meg a kapcsolatot!!!

2011. szept. 8. 17:34
 16/27 anonim ***** válasza:
89%
Tanácsom: menj ki egy hétre a Bükkbe aludni egy sátorba, de mindig szándékosan keress jó kemény, kényelmetlen felületet. Egy hét után olyan édesnek fogod érezni a mostani helyzetet, hogy nem lesz kedved ilyen orbitális nagy marhaságokkal foglalkozni. Vagy rakd be a kutyát magad mellé. Vegyél egy plüssvizilovat.
2011. szept. 8. 17:34
 17/27 A kérdező kommentje:

próbálom nem ez alapján megítélni a kapcsolatom, de tényleg kezd belefolyni...

és gondoltam már, hogy lesz egy macskám az ágyba egy igazi, de belegondolva, hogy néz ki, hogy a macskát ölelgetem???

2011. szept. 8. 17:36
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

HA ZAVAR, BESZÉLJ VELE!!!

Ha olyan jó a kapcsolatotok, meg nagy Ő, meg lehet beszélni. A kommunikáció még nem a világ vége. Lehet szerencsétlen nem is tudja, hogy ilyeneken agyalsz és bajod van.

2011. szept. 8. 17:38
 19/27 Manócska'90 ***** válasza:
Ez most kb olyan, hogy én a (mostmár volt) barátommal egyáltalán nem tudtam együtt aludni, pedig szerettük egymást. A mostani sráccal pedig csak szexkapcsolat van közöttünk, mégis összebújva alszunk mindig és Vele kifejezetten szeretek is együtt aludni. Ettől viszont még nem ő Mr. Big és a volt pasimmal sem azért mentünk szét, mert kb aludni nem lehetett mellette...
2011. szept. 8. 17:41
 20/27 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem beszélj a pároddal! Nem egyformák az emberek, így lehet, hogy a párod sem ehhez van hozzászokva.. Nem értem, miért kell ebből akkora ügyet csinálni, de tényleg. Nálunk ez úgy van, hogy én bal oldalamra, párom a jobb oldalára fekszik és úgy alszik. Alvás előtt mi is összebújunk, viszont mindketten ezt szoktuk meg, hogy így alszunk. Nekünk ez így kényelmes, reggel pedig hozzá tudok bújni. Ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást.
2011. szept. 8. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!