Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legutolsó szerelmemmel mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legutolsó szerelmemmel mindig összebújva aludtunk, a nagy ő-vel miért érzem mintha egy db fát ölelgetnék?

Figyelt kérdés

inkább nem is alszom vele összebújva, mivel nem is összebújunk, hanem én bújok, ő meg csak hagyja, vagy nem is tudom, kicsit össze vagyok zavarodva, de a lényeg amit nem értek, hogy eshet nekem jobban ha inkább hátat fordít, ahelyett hogy ölelve aludnánk, amit megszoktam és imádtam előző kapcsolataimban és valahol azt is tartom normálisnak.

hogy pont a nagy ő-höz nem tudok bújni?

ti értitek, hogy mi ez? jelenthet valamit?

2011. szept. 8. 17:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én is szeretek összebújva aludni, barátom is, néha mégis szétmászunk, mert meleg van, vagy máshogy kényelmes, esetleg ő büdös (túlságosan izzad, önhibáján kivül). Sőt, amíg sok problémája volt, és sokat dolgozott, egy időben rendszeresen egyedül aludtam el, és csak később feküdt le ő is mellém, pedig nem élünk együtt, de nem volt ideje igazán akkor se rám, ha találkoztunk. Ettől még szeretjük egymást. Ha hiányzik az ölelése vegyél vmi plüsst, vagy ilyesmi. Vagy a macskát akár. Szerintem barátodnak mindegy.

20L

2011. szept. 8. 17:44
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy a macskát akár. Szerintem barátodnak mindegy."

gondolod??? sztem nem mindegy

biztos nem örülnék annak, ha a párom macskát hozna az ágyunkba, csak mert ölelésre vágyik..

ekkora baromságot se hallottam még, h akkor vigyen macskát az ágyba..a barátnak úgyis mindegy

2011. szept. 8. 18:27
 23/27 A kérdező kommentje:

szóval nálunk volt már erről szó, a páromnak mindegy, hogy összebújva alszunk e vagy nem, mert kb 10-ig elszámolok, és agyilag ő már ki is kapcsolt.

csak nekem olyan mintha nem lenne meg az összebújás varázsa, így már nem is bújok inkább hozzá.

de, annyiban eddig úgy döntöttem, hogy ennek köze nincs a kapcsolathoz.

2011. szept. 9. 10:58
 24/27 A kérdező kommentje:

és egy cica tényleg jó lenne

kiadhatnám a szeretetemet legalább.

2011. szept. 9. 11:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Amúgy van egy ilyen mondás, hogy "alvó, evő, sz*ró, b*szó embert nem zavarunk." :D
2011. szept. 9. 16:03
 26/27 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 9. 18:17
 27/27 anonim ***** válasza:
szerintem érzel valamit... főleg hogy írtad hogy sokszor nincs is az ágyban melletted.
2011. szept. 16. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!