Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Eléggé idegesitő ez a helyzet. Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik, és nekem is úgy jött le hogy én is bejövök neki. Csak az a baj hogy húzza az agyamat, kéreti magát stb. szerintem aki fiú és volt már 1 pár barátnője az tudja miről van szó.
Szerintetek mit érdemes tenni hogy közelebb kerüljünk egymáshoz?
ha skalpvadász vagy, tudod hogy fogj meg egy ilyen lányt. egyébiránt van egy tuti módszer, ami a szolídabb lányoknál bejön. Vallj neki színt, aztán ha elhajtott mondd neki, hogy te azért csak udvarolni fogsz. Ja, és tegyél is így. vigyél neki virágot, bókolj neki, éreztesd vele, hogy ő a te egyetlen gyönyörűséges háromszínű kancsósvirágú orchideád.
20/F
(ja, ne törjön le egyáltalán ha a lány elhajt, van egy szaktársam, ő azt mondta, hogy minden srácot elhajt 3x és ha harmadszorra is visszajön akkor talán alakulhat valami)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!