Mit javasoltok? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú
Tudom sok ilyen kérdés van de ez most egy összetett kérdés. Nyaralni megyünk több kutyával és kitaláltuk hogy egy zsákot veszünk közösbe így nem kell mindenkinek hurcolni a sajátját. Tehát mivel az egyik kutya yorki valami kis szemű táp kellene, az enyém meg hízásra hajlamos tehát jó lenne valami light, a többi sem éppen sovány tehát egyiknek sem ártana. Természetesen valami jó minőségű tápot szeretnénk.
A Profine Light Lamb Potatoes mit gondoltok? mekkora szemekből van?
és a Purina Dog Chow Light Pulykahússal és rizzsel?
Belcando light?
De minden javaslatot szívesen fogadok.
A Yorki kajája annyira minimális, hogyha ő a szűk keresztmetszet, akkor azt tényleg hozza magával a gazda.
A többi kutyának meg tök mindegy, hogy egy hétig mit eszik, ha te ragaszkodsz a light táphoz, akkor a többiek is egyenek nyugodtan azt, senkinek nem lesz semmi baja tőle.
Bár én biztos nem szarakodnék tápváltással egy nyaralásnál, legalább a kaja legyen a megszokott szegény kutyának, ha már a környezet idegen lesz. Mondjuk nekem szokott is itthon lenni annyi kutyakajám, hogy nem gond egy utazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!