Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és a kamasz kori hangulatingadozások nálam is megjelentek.Eddig még néha-néha pozitív írányba is változott a hangulatom, de egyre rosszabb, és rosszab lett, és ma vettem észre, hogy szinte már beállt a teljesen rosszkedvre, és sajnos kezdem észrevenni a depresszió jeleit magamon(kedvetlenség, étvágytalanság, nem tudok őszintén örülni semminek).Ez az egész arra vezethető vissza, hogy a családomban midnenki társaságkedvelő, és nagyon nyitott midnen ember számára, kivéve én, én csak azt örököltem, hogy társaságkedvelő lennnék, de sajnos nagyon zárkózott, és visszahúzódó vagyok, és nem merek más emberekkel kapcsolatot teremteni, pedig nagyon hiányzik, és emiatt már nagyon egyedül érzem magam.Ha tudtok valami ötletet amivel fel tudnám vidítani magam vagy "vissza tudnám hozni magam" ebből a helyzetemből ,légyszives írjátok le, mert nem akarok depressziós lenni, és nagyon félek ettől.Köszönöm 17/F2011. máj. 3. 13:08
1/10 anonim válasza:
Menj el biciklizni, sportolj valamit. Menj moziba, nézz meg egy jó vígjátékot, az hátha feldobja a kedvedet!
2/10 anonim válasza:
Sajnos ehhez nem iylenfajta tanácsok kellenek, hogy mivel vidítsunk fel. Ha ezt érzed, szakemberhez kell fordulni, mert efy egészsgéges 17 évesnek nem szabad így éreznie. Valaki egyetemen tanulta, mi a teendő ilyenkor. Ebből ki kell jönnöd, mert nem normális, hogy depressziós vagy. Tényleg kérj segítséget, ne zárkózz el a pszichológus elől! (Ugyanis a problémád a gyermekkorra is visszavezethető lehet)
3/10 anonim válasza:
Pszichológus a biztos segítség. Egy jó partner is javíthat, csak az nem megy olyan gyorsan.
4/10 A kérdező kommentje:
Sportolni, rengeteget sportolok, de általába oylan sportokat, ahol nincs sok ember, például bicikli túrázok, horgászok, meg kondizok(ezt oylankor amikor nincsennek sokan a teremben, ezeket mind komoylan csinálom ,nem csak úgy kedvtelésből, főleg a kondit, itt fiygelek az étkezésre stb... A pszichiáterhez azért nem akarok elmenni, mert úgyis felírna valami antidepresszánst, amit én nem fogok beszedni, mert hallotam róla elég sok rosszat, például, hogy öngyilkos hajlamokat ébreszt az emberben, és függőséget is okoz, de azért köszönöm az eddigi válaszokat, felpontozom őket :)
2011. máj. 3. 13:17
5/10 anonim válasza:
Nagy tévedés, a pszichiáter és a pszichológus két külön szakember. És miért írna fel rögrtön, honnan tudod? Egy haver mesélte? Beszélgetni fog veled, megtudja mi a bajod és tud rajtad segteni. Nem kell mindnekinek gyógyszert szednie......
6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy még az a gond ebben, hogy sajnos még szakemberrel se szeretek beszélni mert ő is ugye idegen ember, és nekem (akármiylen hülyén is hangzik) még ez is nagyon nehéz.
2011. máj. 3. 13:21
7/10 anonim válasza:
Ezt le kell győzni. És sajnosm indneki így áll hozzá, pedig ezek az emberek azért vannak, hogy segítsenek. Az orvos is idegen, hozzá se mész, mert ne vetkőztessen le, mert nem ismered? Ne állj hozzá így
8/10 A kérdező kommentje:
Okés, azon vagyok, hidd el, hogy megpróbálok midnent megtenni ezért, csak aki ezt nem érzi át, az nem érti meg igazán az a gond :)
2011. máj. 3. 13:26
9/10 Chuck válasza:
Akár magadon is segíthetsz....veszel magadon egy nagy erőt, és megpróbálod...teremben biztos van valaki, sőt mindig vannak páran...vagy valami társaságban..
10/10 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, hidd el:) ezért ajánlom a pszichológust..nekem 15 éves koromban volt, egy évig ugyanez ( most 18 vagyok) és nekem sikerült kijönnöm ebből. Tehát tapasztalatból mondom, nem csak úgy a levegőbe..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!