Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 1hónapja szenvedek és őrlődöm két pasi között, nem tudok egyedül dönteni, ti mit tennétek?
ha ez kérdés,akkor már régen rossz.
bezsongtál az új f@szra a barátod háta mögött ügyködtél vele,szervezkedtél,te gerinctelen.
ha embernek vallod magad,akkor mond ezt el az exednek,ne sunyuld el,úgy könnyebb lesz,hogy mit is kell itt lépni,ha kell egyáltalán és nem leszel kirúgva a francba egy jó nagy pofon után...köp.
az meg,hogy úgy írsz erről,mintha te lennél itt valami nagy áldozat,ritka undorító.
Az exedre nézve: simán lehet, hogy most hirtelen leesett a lóról, és csak kapálózik, később meg, ha újra összejöttök, újra megromlanak a dolgok. DE azt is gondold végig, miért veszekedtetek ennyit, mert ugyanennyire esélyes, hogy szakítás nélkül is megváltozott volna. A nők gyakori sajátossága, hogy nem akkor szólnak, amikor elkezdődik a baj, hanem amikor már hatalmas. Nem biztos, hogy azért veszekedett, mert nem szeretett, hanem volt valami, ami nem tetszett neki. Ha akkor leülsz vele ezekete megbeszélni, megkötitek a magatok kompromisszumait, lehet, hogy most olajozottabban mennek a dolgok.
Az új srácra nézve: nőj fel, könyörgöm! Nem lehet összhang közöttetek, ha nem találkoztatok még. Érzelmi válságban vagy, neki meg tudtál sírni. Az nem valós összhang, ha a megértésével érzelmeket vált ki a megtört lelkedből, ez csak egy kép, amit te képzelsz el róla. Annyira megéltem azt, amit a fickód, csak épp nem 8 hónap, hanem 8 év után, és nagyon jól tudom, hogy az esetemben megjelent harmadik fél azért volt annyira különleges, mert jókor volt jó helyen.
Összességében: a lényeg nem ott van, ahol keresed. Egyet érts meg: teljesen mindegy, mit döntesz, a másik eshetőség kimenetelét már nem fogod megtudni. A nők elképesztő hibája, hogy ilyenkor elkezdenek agyalni, bizonytalankodni, és azt várják, hogy valaki eldöntse helyettük, mert "mi van, ha nem jól döntök?". Hozd meg a döntésed, tartsd magad hozzá, és vállald is a felelősséget azért, ha nem jön össze, mert úgy sem fogod tudni, melyik út lett volna a jobb, erről ne is álmodozz. Ha beléptél egy komoly kapcsolatba, nőj is fel hozzá: dönts, majd vállald fel a döntésedet, mert itt ezt senki nem fogja helyetted megtenni.
Van egy pár igaz az elöttem lévöben, de annyira ne legyél magad alatt.
Nekem is volt hasonló és igazából akárhogy is döntessz, valakinek nem lesz jó. Ha az exed tényleg szeret, meg kellene értenie a helyzetet. Beszélj vele a másikról akit megismertél és mond neki hogy meg szeretnéd ismerni.És ami fontos hogy SZEMÉLYESEN beszélj vele. Ez az online cucc csak bajt okoz.
Számold össze melyikben mit szeretsz és mi a hiba. És ha döntöttél, akkor nincs visszaút. Akkor mond meg. Felkészítelek, nem lesz álomfutás, de menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!