Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El vagyok keseredve! Az a problémám hogy találkoztam a régi szerelmemmel. Szenvedek! Mit csináljak?
Sztem hagyjátok békén egymást.Egyikőtök párja sem érdemli meg,h 1 hónapnyi házasság után vége legyen.Pláne egy kismama.Sztem ez csak egy fellángolás...tudod,mindíg az kell akit nem kaphatunk meg.Inkább törődjetek a párotokkal.Próbáljatok minnél kevesebb összefutni a melóhelyen.Kitartás!!
Bridget
Valtozik az ido...igen szeretitek mert akkor fiatalok voltatok es szep volt minden..de tenyleg hagyjatok beket egymasnak, mert ugy a szokasok, es idovel az ember is valtozik...mikor mar csalad van senki nem ugy viselkedik mint tinikorban. Lehet ha osszehazasodnatok egy egyutt elnetek eszrevennetek h nem is talal mar annyira atema...s ezert csalad szenvedjen...ha hozzamentel a ferjedhez, huseget fogadtal neki..es most mindketten ezt felbontjatok..neked hogy esne, ha a parod is ebbe a helyzetbe lenne, es te fulig szerelmes..A mai vilagban nem konnyu kapni valakit aki melletted van. ami a multe azt nem kell felkavarni.
Nekem van egy elso szerelmemem, es lehet h soha az eletbe nem fogom elfelejteni, tudom h o is meg melyen erez irantam..de neki is kapcsolata van,. es nekem is..es most akivel vagyok, nagyon jo ember, es megerdemli az osszes szeretetem.Gondold meg..nem erdemes felrugni egy szenvedelyert mindent.
Szia
én 4éve ismerkedtem meg a mostani párommal, és első látásra megvolt az a bizonyos vibrálás kettőnk között. Nekem volt barátom, neki élettársa, aki akkor volt talán 1-2 hónapos terhes. Fél évig voltunk egymás mellett, de mindenki rólunk beszélt, hogy mennyire vibrál köztünk a levegő, és hogy látszik, hogy nem vagyunk kzönbösek egymásnak. Aztán egyszer egy nap elkezde mondani, h néha legszívesebben megcsókolna stb. Én persze totál zavarba jöttem. Aztán megtörtént az első csók. Kérdeztem tőle mit akar tőlem, hiszen ott az élettársa aki babát vár. Erre közölte, hogy 2 választásunk van: 1., vagy összejövünk, 2., Nem jövünk össze, továbbra is egymás mellett dolgozunk, úgy, hogy mindketten tudjuk, hogy érzünk valamit a másik iránt. összejöttünk. Én azonnal kiléptem a kapcsolatomból. Azóta is együtt vagyunk, Tavaly februárban költöztünk össze (addig viaskodott magában, hogy mi legyen, hogy legyen, nem akarta otthagyni a nőjét 9hónapos terhesen, aztán a pici gyerekkel), és idén lesz az esküvőnk. De vigyázz! Egy önérzetében megsértett nő sok mindenre képes. Persze ez függ az intelligenciától is, nekünk sajna nem volt szerencsénk. Ha gondolod írj privit nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!