Elsö szerelmemmel találkoztam 30 év után .3-hónapig találkozgattunk. , de közben kért töllem 20. ezer forintot kölcsön. Mondta megadja, megszakadt a kapcsolatunk, és elfelejtette . Te vissza kérnéd tölle? Vagy mit tennél?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 08:58
1/3 anonim válasza:
Termeszetesen vissza kernem. Ha mar kert adja is vissza! :))
2/3 anonim válasza:
Természetesen én is visszakérném.De azon is elgondolkodnék,hogy ha egy ennyi idős pasinak az én 20 ezresemre van szüksége,akkor vajon milyen ember lehet?Milyen egzisztenciát teremtett magának?
A jellemét meg már tudod,nem kell szerintem bemutatkoznia.
Ha magyarázkodik majd remélem nem veszel be semmilyen ócska dumát,és lesz annyi eszed,hogy többet szóba sem állsz vele csak amíg a pénzedet vissza adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!