Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Találkoztam az elsö nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam az elsö nagy szerelmemmel akivel 5 évig voltam együtt, amikor meglátam ujjból azt éreztem mint rég. Mit tegyek nekem már férjem van?

Figyelt kérdés
Most emilen tartsuk a kapcsolatott alig várjam hogy lássam.Ö is várja hogy találkozunk oldalas leveleket ir egyfolytában bokol.De a férjemet is szeretem.Amugy lehetne ujjra kezdeni egy kapcsolatott szerintetek ha azért lett vége mert megismertem a férjemet?
2008. júl. 19. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg sürgősen elfelejteni, és kitörölni magadból, mert te már házas vagy és ez nem játék. Gondold végig, hogy miért is hagytad ott a férjed miatt. Mióta vagytok házasok?

Gondold meg jól hogy mit akarsz, mert súlyos következmények lehetnek!

2008. júl. 19. 22:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Hallgass a szívedre, dönteni csak Te tudsz, én nem is adok tanácsot, mert ebben a helyzetben okosat nem tudok mondani.
2008. júl. 19. 22:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon fura mert ilyet még nem éreztem:Két pasiba vagyok szerelmes mindegyikbe van valami.
2008. júl. 19. 23:03
 4/11 A kérdező kommentje:
3éve .
2008. júl. 19. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem is gyorsan felejtsd el! ne rontsd el a hazassagod (amennyiben, ha az valoban jol mukodik)

off: csak nekem tunt fel az irasmod s annak szarvashibai? kisertetiesen hasonlit azokra a kerdesekre, hogy: "lefekudtem a ferjem fonokevel" vagy "a fonok nevet sugtam a ferjemnek szex kozben" "mit tegyek?" cimu kerdesekre. egy szolid kis kamu-gyanu munkalkodik bennem :)

2008. júl. 20. 08:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Azokat a kérdéseket nem én irtam!
2008. júl. 20. 09:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem is értem az illyen nöket!Akkor minek mentél férjhez?Egyáltalán!
2008. júl. 20. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
felejsd el az a másik férfit!!
2008. júl. 20. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Oh, szerezd meg ezt a filmet: Szerelmünk lapjai.

Nem bánod meg. :)

2008. júl. 20. 17:17
 10/11 anonim ***** válasza:

És annyit elárulhatok, hogy a válasz IGEN... A film pontosan ez a történet, ami veled is van, csak kicsit bővebben. :)

Azokra meg ne hallgass, akik azt mondják felejtsd el, mert ezt nem lehet csak úgy elfelejteni... Viszont el tudod dönteni, hogy kivel lennél boldogabb. Ha már most nem ok valami a házasságodba, akkor már baj lehet. Nos, nézd meg a filmet!!!

2008. júl. 20. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!