Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam az elsö nagy szerelmemmel akivel 5 évig voltam együtt, amikor meglátam ujjból azt éreztem mint rég. Mit tegyek nekem már férjem van?
Szerintem próbáld meg sürgősen elfelejteni, és kitörölni magadból, mert te már házas vagy és ez nem játék. Gondold végig, hogy miért is hagytad ott a férjed miatt. Mióta vagytok házasok?
Gondold meg jól hogy mit akarsz, mert súlyos következmények lehetnek!
szerintem is gyorsan felejtsd el! ne rontsd el a hazassagod (amennyiben, ha az valoban jol mukodik)
off: csak nekem tunt fel az irasmod s annak szarvashibai? kisertetiesen hasonlit azokra a kerdesekre, hogy: "lefekudtem a ferjem fonokevel" vagy "a fonok nevet sugtam a ferjemnek szex kozben" "mit tegyek?" cimu kerdesekre. egy szolid kis kamu-gyanu munkalkodik bennem :)
Oh, szerezd meg ezt a filmet: Szerelmünk lapjai.
Nem bánod meg. :)
És annyit elárulhatok, hogy a válasz IGEN... A film pontosan ez a történet, ami veled is van, csak kicsit bővebben. :)
Azokra meg ne hallgass, akik azt mondják felejtsd el, mert ezt nem lehet csak úgy elfelejteni... Viszont el tudod dönteni, hogy kivel lennél boldogabb. Ha már most nem ok valami a házasságodba, akkor már baj lehet. Nos, nézd meg a filmet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!