Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőmmel még csak pár hónapja vunk együtt. Megbeszéltük, h ő nem nagyon romantikus és én ezért nem is fojtom meg a szerelmemmel, hagyok neki teret de a kapcsink elején naponta azért többször mondta h szeret v csak úgy megkérdezte h "szeretsz? ".
Gyakran váltakozik a csajok hangulata.
Pl amikor megkérdezted kerülhette amiatt is mert nemvolt kedve bizonygatni szeret.
Ne aggódj. de ha mégis úgy jön a helyzet ne adj isten. lesznek látható jelei annak h már nem szeret.
lehet, hogy ragaszkodom hozzá mert picit visszahúzódó vagyok és nem sok alkalmam volt eddig összejönni vkivel és eddig jól esett ha mondta :) ha pedg ne mszeret akkor az nagyon rosszul esne.
esetleg vmi tanács(pl. legyek türelmes)? szal ne csak rosszat vetítsetek elém :S
Hát erre egy kicsit nehéz válaszolni, mivel egyikőtöket sem ismerem, no meg nem tudom, hogy milyen gyakran kérdezed meg tőle, hogy szeret-e. :) Először is az idő elteltével az emberek viselkedése változhat a párkacsolatban. Pl. lehet kevesebb lelkesedét mutathatnak ki. De Ti még nemrég óta vagytok együtt.
Talán próbáld kicsit lazábban venni ezt a párkapcsolat dolgot. Próbálj meg uralkodni ezen a félelmeden. Én talán úgy közelíteném meg, hogy megpróbálnám elfogadni, hogy ami van vagy lesz az úgy végülis úgy jó, mégha első neki futásra nem is úgy tűnik. Minden kapcsolatban csak tapasztalunk és ez megykönnyíti a következőt. ÉS ezzel semmi rosszat nem vetítek előre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!