Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naponta mennyit szoktatok beszélgetni azzal akivel együtt vagytok? Azt is írjátok le h hol: msn, telefon, mikrofon.
suli előtt után a buszon az a fél vagy háromnegyed óra
és péntek szombat eljön msn meg ilyenek soha ő se szereti meg én se
Mi csak dugni szoktunk sosem beszélünk...
Ámde legtöbbet élőben, aztán ha dolgozok akkor telón napi 3-4x , msn-es életet nem élünk egymással azon amugy sem lenn már miröl beszélni :)
Altalaban este beszelunk telefonon,mert napkozbe dolgozik.este mindig hiv es megbeszeljuk hogy aznap mi tortent.Hetvegen termeszetesen elobe,egyutt toltsuk a szombat esteket(ejjeleket:))Szerintem nagyon fontos beszelni a partnerunkkel,ez altal adjuk tudtara hogy mit is gondolunk....
16/L
hétköznap ha suliba vagyunk, akkor általába váltunk 3-4 smst, vagy néha felhív pár percre.
otthon msnen szoktunk, de mióta vezetékest ingyen hívom, ott is szoktunk.
élőbe pedig kb egésznap.sose voltunk még úgy h órákig kussba ültünk volna egymással szembe:D volt h hajnali 2ig fentvoltunk beszélgetni:)
Röviden összefoglalom. Haza jövök a szántásról vagy aratásról bár ez most elhanyagolható, azért én mégiscsak szeretném ezt megosztani veletek. Szóval benyitok és kezdetét veszi a beszélgetés:
-Szeva mi a vacsi?!
-Sör van?!
Valamit motyog, de nem szoktam lefordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!