Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 éve vagyok együtt a barátomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éve vagyok együtt a barátommal! Régen mindig együtt voltunk melo suli után! Kb 2 hónapja észrevettem, h 2 naponta elmegy vmelyk haverjához és azt mondja nekem hogy "minden nap együtt vagyunk találj ki te is vmi programot"bov. Lent mért?

Figyelt kérdés

régen nem mondott ilyet.igaz az h kell egy kicsit külon is lenni,mert akkor megunjuk egymást?Mit csináljak?hadjam?Vagy már nem szeret?

Nem értem!

2010. aug. 17. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
figyi , nállunk kezdettől fogva ez megy :) van h miden nap találkozunk de van h elmegy a haverjáhz és oyalnkor én is barátnőzök, kell egy kis szabadság, ne ülj rajta meg megfogja elégelni, hygad nyugodtan , ez még enm jelenti azt h nem szeret. az én barátom is eljárkál a barűtaival és imád nagyon is :D, szal nyugi, am is nyár van , buli, szórakozás, pihenés...
2010. aug. 17. 19:16
 2/11 anonim ***** válasza:
33%

Vágj vissza.

És légy hűvös.

3/11 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó,hogy megun..egyszerűen csak mások is vannak az életében,nemcsak te.Hány évesek vagytok egyébként?!Én sose tartottam vissza a barátomat,ha haverokkal akart találkozni,de sokszor mentem én is vele,nem kifejezetten kanbuli volt.Menj el te is vele,vagy találkozz a barátnőiddel te is.Vagy találj ki valami izgalmas dolgot közös program gyanánt.
 4/11 A kérdező kommentje:

22 éves lány

23 éves fiu

Lehet csak azért vagyok ilyen, mert nekem még nem volt komoly kapcsolatom meg!22 -L

2010. aug. 17. 19:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez az elso ilyen "hoszabb"
2010. aug. 17. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit kell mindig a nyakán lógni és mar egyből azon filózni hogy jaj ha egy heten nincs velem egy nap mar nem szeret , fogd fel hogy neki is van egy barátja akivel gondolom jól szórakoznak egymás között mint srácok és ennyi.

én is így vagyok a legjobb haver-emel mar alig találkozok de ha átjön akor is a barátnője keresi hogy hol vagy mikor jössz miért vagy ot , mit csináltok, jó hogy nem szóltál meg ilyenek, meg hogy vágj vissza ?

Szerintem az ilyen csajokat kéne megvágni akiknek semmi bizalmuk nincs a barátjukban.

kicsit felháborodtam sry de ha igaz az hogy csak egy havernál van akor mit kell ezen parázni nem értem......

2010. aug. 17. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:

20:33 Nem arról van szó,hogy nem lehet saját élete!!!Senki egy szóval nem mondta.Az a baj,hogy ez szokatlan a számára,mert eddig nem így reagált a dolgokra,nem így viselkedett.Teljesen érthető,hogy kicsit tanácstalan.

Előbb tanuld meg értelmezni az adott kérdést,csak aztán válaszolj!!

2010. aug. 17. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
bocsi ez a 20:00-nak szólt..
2010. aug. 17. 20:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Hiába tekered itt ki a dolgokat , akor is igazam van és ha mar a szurkálódásnál tartunk hogy előbb értelmezek jól aztán írjak , te meg előszór olvas mielőtt írnál.

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! " Ismerős ?

2010. aug. 17. 20:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha ezt a kérdező írta volna nem szóltam volna semmit .
2010. aug. 17. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!