Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok együtt a barátommal! Régen mindig együtt voltunk melo suli után! Kb 2 hónapja észrevettem, h 2 naponta elmegy vmelyk haverjához és azt mondja nekem hogy "minden nap együtt vagyunk találj ki te is vmi programot"bov. Lent mért?
régen nem mondott ilyet.igaz az h kell egy kicsit külon is lenni,mert akkor megunjuk egymást?Mit csináljak?hadjam?Vagy már nem szeret?
Nem értem!
22 éves lány
23 éves fiu
Lehet csak azért vagyok ilyen, mert nekem még nem volt komoly kapcsolatom meg!22 -L
Nem tudom mit kell mindig a nyakán lógni és mar egyből azon filózni hogy jaj ha egy heten nincs velem egy nap mar nem szeret , fogd fel hogy neki is van egy barátja akivel gondolom jól szórakoznak egymás között mint srácok és ennyi.
én is így vagyok a legjobb haver-emel mar alig találkozok de ha átjön akor is a barátnője keresi hogy hol vagy mikor jössz miért vagy ot , mit csináltok, jó hogy nem szóltál meg ilyenek, meg hogy vágj vissza ?
Szerintem az ilyen csajokat kéne megvágni akiknek semmi bizalmuk nincs a barátjukban.
kicsit felháborodtam sry de ha igaz az hogy csak egy havernál van akor mit kell ezen parázni nem értem......
20:33 Nem arról van szó,hogy nem lehet saját élete!!!Senki egy szóval nem mondta.Az a baj,hogy ez szokatlan a számára,mert eddig nem így reagált a dolgokra,nem így viselkedett.Teljesen érthető,hogy kicsit tanácstalan.
Előbb tanuld meg értelmezni az adott kérdést,csak aztán válaszolj!!
Hiába tekered itt ki a dolgokat , akor is igazam van és ha mar a szurkálódásnál tartunk hogy előbb értelmezek jól aztán írjak , te meg előszór olvas mielőtt írnál.
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! " Ismerős ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!