Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki hogy engem ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy engem ez nagyon zavar és vele szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Barátnőm még 3 napig van itt és elutazik 10 napra. Ahelyett hogy velem találkozna és együtt töltenénk még ezt a pár napot,ő inkább elmegy a barátnőivel bulizni. Jó szórakozást kívántam neki meg úgy tettem hogy semmi gond nincs. De belülről remegek és nagyon fáj hogy nem velem akarja tölteni a ma estét. Elmondjam neki szerintetek?
2022. dec. 14. 15:52
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
A lószart. Csak nem akarod, hogy bulizzon. Ha szeretnéd akkor nem lennél ilyen önző.
2022. dec. 14. 16:32
 22/43 anonim ***** válasza:
19%

Alapvetően egyetértek az eddigi válaszokkal...

...de arra azért kíváncsi lennék, ha ugyanezt nőként írtad volna ki, most hányan biztatnának, hogy hagyd ott a pasit, mert jobbat érdemelsz annál, mint hogy tök mellékes helyen legyél valaki életében, meg hogy tuti valaki más van a képben, stb. stb.

2022. dec. 14. 16:36
 23/43 anonim ***** válasza:
0%
Én nő vagyok, de én is azt gondolom, nem vagy neki fontos, ha nem veled akarja tölteni az utolsó napokat itthon.
2022. dec. 14. 16:44
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a kérdezőnek nem fontos a lány.

Egy önző, nem látjátok milyen hisztit leművel itt?

2022. dec. 14. 16:52
 25/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha nő írta volna ki ugyanezt, akkor is azt mondanám, hogy neki a kontroll miatt kell a ma este. Az kell, hogy a párja azt csinálja, amit a kérdező akar, és akkor, amikor akarja.
2022. dec. 14. 16:53
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

10 napról van szó. Az semmi..

2022. dec. 14. 16:55
 27/43 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen bírom ki hogy ne mondjam el neki hogy mennyire szeretném ha inkább velem lenne. De nem akarok hisztizni
2022. dec. 14. 16:57
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az történt, hogy a veszekedés nem úgy sült el, mint tervezted, aztán a barátnőd mégjobban alád vágott ezzel a bulival, és még el is megy 10 napra. Te meg most be vagy tojva, hogy az lesz a vége, hogy kivág, ezért most eljátszod a hős szerelmest. Vesztedet érzed, van is miért.
2022. dec. 14. 17:01
 29/43 A kérdező kommentje:
De ez nem így volt ám az elején. Minden nap találkoztunk és minden szabadidejét velem töltötte. Lecsökkent a találkozásunk mert tanult. Most amikor meg szabad lenne , inkább elmegy bulizni
2022. dec. 14. 17:01
 30/43 A kérdező kommentje:
Igen , attól féleg hogy ez a véget jelenti.Rettegek attól, nem akarom hogy elhagyjon. Nagyon szeretem
2022. dec. 14. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!