Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy engem ez nagyon zavar és vele szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Barátnőm még 3 napig van itt és elutazik 10 napra. Ahelyett hogy velem találkozna és együtt töltenénk még ezt a pár napot,ő inkább elmegy a barátnőivel bulizni. Jó szórakozást kívántam neki meg úgy tettem hogy semmi gond nincs. De belülről remegek és nagyon fáj hogy nem velem akarja tölteni a ma estét. Elmondjam neki szerintetek?2022. dec. 14. 15:52
11/43 A kérdező kommentje:
Nagyon szükségem van a barátnőmre ma este és jóvá akarom tenni a tegnapi hibámat amivel elrontottam a kedvét. Azt akarom hogy a tegnapi estét kárpóroljuk egy mai vidám , nevetős estével
2022. dec. 14. 16:13
12/43 anonim válasza:
10 nap nem sok idő és még 3 napig itt lesz.
"Az elején még azt mondta hogy a kapcsolat fontosabb neki mint a barátok"
Utoljára ki is hagyta őket.
Mióta vagytok együtt? Csak mert ez elég idegesítő viselkedés, amit produkálsz.
13/43 anonim válasza:
#11 te lehet ezt akarod, de ő nem. Tudod neki is van szabad akarata.
Egyrészt kommunikáld felé, ha zavar valami, másrészt még 3 napig itt lesz, nem muszáj pont ma este együtt lennetek.
14/43 anonim válasza:
Ha jóvá akarod tenni akkor nem hisztizel be ezen és holnap este véghez viszed amit mára terveztél
15/43 anonim válasza:
21 eves lanynak minnel jobban akarod kifejezni az erzeseidet annal tavolsagtartobb lesz, mert bezarva erzi magat .. fiatal lanyok tobbsege nem alkalmas komoly kapcsolatra mert nekik kb az a komoly ha azt csinalnak akkor amit akarnak es heti 2-3 talalkozasnal sen vagynak tobbre. Az ilyen nok majd kesobb jonnek ra hogy miert maradnak egyedul . A kicsapongo elet miatt! Bulizzon mert fiatal vagy igyon , de discoba nem tancikalni jar a tobbseg meg zenet hallgatni csak ..
16/43 anonim válasza:
Ez nem csak a lányokra igaz…
17/43 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék mi volt az előző esti konfliktus...
Egyébként korlátozó vagy, és rátelepedős. Még 3 napig itthon lesz, utána is csak 10 napig nem találkoztok. Hagyd egy kicsit, majd a holnap estét együtt töltitek.
18/43 A kérdező kommentje:
Szóval tartsam meg magamnak? Hogy iszonyatosan fáj hogy ma nem velem lesz és hogy nagyon kell nekem
2022. dec. 14. 16:30
19/43 anonim válasza:
Jézusom, állj le. Majd holnap este együtt lesztek.
20/43 A kérdező kommentje:
Szerelmes vagyok nagyon és hiányzik hogy nevessünk együtt egy jót
2022. dec. 14. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!