Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége szeretne legalább az életben egyszer
egy ilyen barátnőt, vagy csak egy szűkebb réteg álma?
A világon a legkönnyebb dolog azt visítozni, hogy "jááááááj, a nők mennyire irigyek". Irigy a nyavalyatörés. Amikor azt látom, hogy a fiaim barátnői (18 és 20 éves lányok) lesminkelik a TÖKÉLTES arcbőrüket, akkor sírhatnékom támad. Múltkor olvastam, hogy egy átlagos nő pár száz (!!!) kémiai anyagot tesz magára rövid idő leforgása alatt. Én speciel egyáltalán nem tudok sminkelni (annyira érzékeny a bőröm ill. allergiás is vagyok), de mondom, nem az irigység dolgozik bennem, hanem szomorú vagyok, hogy tökéletesnek kell tűnni. (Mellesleg mi gimiben nem sminkeltünk egyáltalán. Sőt, mivel köpenyünk volt, öltözködni sem öltözködtünk különösebben. Mégis életben maradtunk valahogy.)
2022. febr. 23. 14:34
#61: Oke, akkor ugye nem pontoztal le olyan valaszokat, hogy a no szep es sok ferfi vagyik ilyenre? Mert, akkor tovabbra sem rad vonatkozik, ami miatt kiakadsz...
2022. febr. 23. 14:36
Mire legyek irigy? Edzeni én is edzek, az alakom hasonlóan rendben van, a bőrömre meg jobban figyelek, mint ez a púderbe pácolt szoliszökevény. Majd meglátjuk, melyikünk lesz jó nő 10 év múlva is. 😘
2022. febr. 23. 16:29
Szerintem ez a lány biztos nagyon szép lenne smink, hajfesték, tetkó, és minden-is-villantás nélkül is, de így nagyon proli az ízlése és az erőltetett mosolyából, mozgásából nekem is az jön le, hogy az önbizalomhiányát kompenzálja túlzásba eséssel. De ha tévedek, és mégis így boldog, mert ő így önkifejez, akkor egészségére.
2022. febr. 23. 16:57
#63: Ez olyan, minthogy itt minden luzer srac milliokat keres es informatikus? :O
Anonim oldalon konnyu eloadni, de ha tenyleg ennyire kiralyok vagytok es nem irigyek, akkor mi annak a pszichologiai oka, hogy olyat vesztek magatokra, ami nem ratok lett irva? :O
Szoval, kep nelkul nagyon hiteltelenek vagytok.
2022. febr. 23. 17:10
66/69 A kérdező kommentje:
Tényleg elképzelhető, hogy önbizalomhiányban szenved. És így próbál önbizalmat nyerni, hogy magáról kihívó videókat csinál, és a lájkokból, illetve a kommentekből igyekszik elfogadni, hogy ő értékes ember.
65
Azért ne haragudj, de elmenni edzeni rendszeresen és nem összezabálni minden szart nem akkora mutatvány. A csajnak még a karján és a hasán sem látszik, hogy szálkás lenne. Ha valaki nem túlsúlyos, nem nehéz egyáltalán ilyen alakot összeszedni, max annak, aki lusta.
2022. febr. 23. 20:10
#67: Nem nagy mutatvany szerintem sem, en is sportolok. A tobbsegnek megsem megy. Es a valaszok alapjan, jellemzoen a szovegertelmezes sem.
2022. febr. 23. 20:20
68
A válaszok alapján vagy idefolyatod a nyálad és elismered, hogy egy kiéheztetett primitív féreg vagy, aki egy kicsit is jobb testre repül, mint tyúk a meleg takonyra, vagy pedig irigy vagy, a többi meg mElLéBeSzéLéS.
Ennyit a válaszokról.
2022. febr. 23. 22:11
További kérdések: