Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyik barátnőm barátja tetszik és írogat is nekem úgy, hogy én semmi jelét nem adtam arra, hogy tetszik nekem, egyszer csak ő írt rám a semmiből, akkor én vagyok a hibás?

"Csak azt mondja hogy túlgondolom, legyek laza, majd kialakul."
Vagyis megrak ő téged míg rád nem un, de nem fog szakítani! Lehetsz a következő szeretője nyugodtan ha akarsz és szenvedhetsz is mint a kutya.

Kellene a bánatnak ilyen riherongy pali.
Érdekes hogy ilyen hűtlen ribi az álmaid férfija.

Önértékelést sürgősen!
Tényleg annyira tartod csak magad, hogy valaki egy ellaposodott kapcsolatában veled szórakozhasson? Tényleg ez lenne álmaid férfija?
Ha annyira nagy lenne az összhang, a megértés stb, akkor már rég elhagyta volna a barátnőjét, de legalábbis elgondolkodott volna rajta. De még az se történt meg, sőt titkolózásra kér, ergo nem tart téged semmire.
De ha valami csoda folytán mégis összejönnétek, tényleg elhiszed hogy melletted nem ugyanígy viselkedne?
Tipik nagyképű egyén, akinek normális önértékeléssel rendelkező nő azonnal hátat fordít. Nem lehengerlő dumával és külsővel kell levenni egy valódi nőt a lábáról, akit életünk párjának szánunk, hanem tettekkel és olyan szavakkal, ígéretekkel aminek van valódi tartalma és az illető 120%-ban ott van a nőnek, nem csak morzsákat szór.
Nem az a kérdés hogy te vagy a hibás e, vagy ők szeretik e egymást, hanem hogy te tartod e magad annyira, hogy nem leszel senki játékszere.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!