Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egyik barátnőm barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyik barátnőm barátja tetszik és írogat is nekem úgy, hogy én semmi jelét nem adtam arra, hogy tetszik nekem, egyszer csak ő írt rám a semmiből, akkor én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
4-5 éve vannak együtt, együtt is laknak, viszont a barátnőm csak egy éve ismerem, nem tűnik nagyon boldognak, megnézi a pasikat mindenhol, de mégis kötődik a barátjához, akivel úgy volt hogy vége, most mégis együtt maradtak. A barátját kb egy hónapja láttam egyszer, nem olyan komoly barátnőm, hogy összejárjunk, csak ilyen munkahelyi kapcsolat és néha beszélünk magánéleti dolgokról is. Egyszer csak bejelölt a barátja, aki lényegében élettársa is, kezdte likeolgatni minden régi képemet, majd nem reagáltam vissza de nagyon zavarba voltam, mert a srác az álmaim férfija külsőre és most rámírt, nagyon közvetlen, beszélünk, közbe be is vallottam hogy nagyon tetszik nekem, teljesen levett a lábamról úgy a beszédjével, mint a külsejével. A barátnőm is tudomást szerzett a beszélgetésről, azt mondta, hogy őt nem zavarja, beszéljünk nyugodtan, de tovább ne menjünk megkér szépen. Én egy ilyen férfire képes lennék évekig várni úgy hogy másra se nézek, de most nem tudom mit csináljak, egyre komolyabb a beszélgetés, megkért hogy ne mondjam el az élettársának és ő se mondja el, maradjon a mi titkunk. Én viszont emiatt nagyon rosszul érzem magam, semmi nem történt köztünk, de egyértelmű, hogy mindketten szeretnénk már. Csak azt mondja hogy túlgondolom, legyek laza, majd kialakul. Nem vagyok az a kapcsolat romboló típus, nagyon rosszul esne ha miattam lenne vége, de ha már mindketten másfele kacsintgatnak akkor mi értelme van ennek így? Segítsetek, voltatok ilyen helyzetbe, mi legyen ilyenkor? Én nem akarok hibás lenni, de nagyon tetszik a srác és ebbe az esetbe nem szeretném hogy másnak kezdjen irogatni csak azért, mert nem vagyok nyitott rá. Nekem már okoztak fájdalmat ilyen téren, tudom milyen pokoli érzés és nem szeretnék én is ilyent okozni senkinek, de a srác ha másfele kacsintgat, a barátnőm is dícséri nekem a férfiakat az utcán, akkor vajon szeretik még egymást egyáltalán?

ma 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretik és lehet nyitott kapcsolatban végeznek vagyis téged nem fog választani a pasi. De mégha tévedek is és veled kezd kapcsolatba nem hinném, hogy jól végződne elvégre társfüggő. Bár inkább úgy tűnik, hogy csak meg akar kettyinteni és egyáltalán nem hagyná el a párját...
ma 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És persze, hogy te vagy az egyetlen, az a kivételes akinek a pasi ilyeneket írogat. Most még egy másik nő mellől. Össze kellene jönnöd vele, akkor majd mellőled teszi a szépet másoknak. Jaj de goromba vagyok, letörölném a szemüvegedet.
ma 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

"Csak azt mondja hogy túlgondolom, legyek laza, majd kialakul."

Vagyis megrak ő téged míg rád nem un, de nem fog szakítani! Lehetsz a következő szeretője nyugodtan ha akarsz és szenvedhetsz is mint a kutya.

ma 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kellene a bánatnak ilyen riherongy pali.

Érdekes hogy ilyen hűtlen ribi az álmaid férfija.

ma 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Önértékelést sürgősen!

Tényleg annyira tartod csak magad, hogy valaki egy ellaposodott kapcsolatában veled szórakozhasson? Tényleg ez lenne álmaid férfija?

Ha annyira nagy lenne az összhang, a megértés stb, akkor már rég elhagyta volna a barátnőjét, de legalábbis elgondolkodott volna rajta. De még az se történt meg, sőt titkolózásra kér, ergo nem tart téged semmire.

De ha valami csoda folytán mégis összejönnétek, tényleg elhiszed hogy melletted nem ugyanígy viselkedne?

Tipik nagyképű egyén, akinek normális önértékeléssel rendelkező nő azonnal hátat fordít. Nem lehengerlő dumával és külsővel kell levenni egy valódi nőt a lábáról, akit életünk párjának szánunk, hanem tettekkel és olyan szavakkal, ígéretekkel aminek van valódi tartalma és az illető 120%-ban ott van a nőnek, nem csak morzsákat szór.

Nem az a kérdés hogy te vagy a hibás e, vagy ők szeretik e egymást, hanem hogy te tartod e magad annyira, hogy nem leszel senki játékszere.

ma 11:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Tényleg hihetetlen hogy egy ilyen pasinak kellek, de igen akkor én hiszek neki, csak nem értem miért vannak együtt, ha úgyis meginogott akkor nem igazán lehet már hosszútávon megmenteni szerintem
ma 11:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Addig a pontig amíg fizikálisan nem fekszek le vele addig nem vagyok játékszer úgy gondolom, ez pedig csak akkor törtenhet meg ha szakítanak részemről.
ma 11:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem értesz rajta? Ő nekik jó együtt és csak TALÁN fognak szakítani ha egyikőjüknek akad más akivel szerelmesek lesznek egymásba. Téged csak lyuknak tart és nem először menne félre, ne hidd, hogy különleges vagy mert csak az egyik vagy a sok közül. Természetesen kefélhetsz vele és lehet nemi betegséget adna át, felcsinálna, vagy eldobna mint a véres rongyot, de ha önbecsülés nélküli rongy vagy akkor hagyjad hadd használgasson míg rád nem un. Viszont akkor legalább annyi legyen benned, hogy szólsz a barátnőjének előtte, hogy tudjon dönteni mit akar.
ma 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Marha jó barátnő vagy ha a háta mögött képes vagy a pasijával írni és már szerelmet álmodtál össze, alig várod mikor dobja ki érted. Isten mentsen meg minden nőt ilyen "barátnőtől" mint te vagy. Képes vagy rá beszélni, hogy más férfiakat megnéz holott a pasijával flörtölsz meg ki tudja mit művelsz. Tégy meg neki egy szívességet: tudasd vele, hogy kell a hímringyó pasija és le fogsz vele feküdni hátha a nemi szerved annyira megbolondítja, hogy szakít vele. Bárcsak amúgy úgy lenne és aztán téged csalna szanaszét. :)
ma 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!