Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy erjem el hogy a ferfi lelkileg is akarjon ne csak testileg?

Ezt nem lehet manipulálni, játszadozásokkal elérni.
Vagy megszeret valaki olyannak amilyen vagy, vagy nem.

1esnek igaza van.
Én nagyon sok kamupasit szúrtam ki így.
Sokan leléptek 2 hét után. Ez egyértelmű jele volt annak hogy csak bni akartak.
Nagyon sok a primitív hapsi, vigyázz, inkább alaposabban szűrj és tedd magasra a lécet. Amelyik meg sem akarja ugrani az egyből kiesik még mielőtt ő használt volna ki téged.
Szerintem a nők nagyon értékesek és rengeteget tesznek bele a kapcsolatba, ami a himekről nem mondható el.
Ezért kell vigyázni, komolyan szelektálni, mert nekik minden mindegy alapon működik.
Csak dgás meg kaja legyen (ingyen házi cseléd).
Még a diplomás exem is erre játszott.

Ez férfi függő, nem tőled függ. Ha direkt játszmázól, akkor azzal csak azt éred el, hogy megint itt köss ki, csak ezúttal azon siránkozol majd, hogy minden férfi csan kihasznál.
Add tudtára, hogy te komoly kapcsolatot akarsz, ahol lelkileg is közel álltok egymáshoz, nem csak testileg. Tehát, röviden elmondod neki.

Én pont az 1-es tanácsával ellentétes módon “értem el”, hogy érdekeljem a férfiakat.
Ha szexelni akartam valakivel, nem várattam meg, lefeküdtem vele. Emiatt aztán egyetlen pasinak sem állt érdekében szerelemmel hitegetni azért, hogy megdughasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!