Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy erjem el hogy a ferfi lelkileg is akarjon ne csak testileg?

10
:DDD
Itt elképesztően sok a buta nő. Semmi értéke nincs így az ilyen nőnek, és még tanácsolják is az ostobaságot.

11
Tényleg? Akkor a rendes nőket miért dobják ki, csalják meg a könnyűvérűek miatt?

12
A rendes nőket csak a szemét/buta pasik dobják ki. A könnyű nőket pedig még a szemét pasik sem tartják sokra.

Jaj ne gondolkodj már olyan sablonosan, mint egy 14 éves, aki még semmit nem tapasztalt a világból. Könnyű nőknek is szokott lenni értékes faszijuk, ha jól néznek ki, akkor főleg. Én voltam már vagy 100 pasival, mégis kapcsolatban vagyok és szuper párom van.

14
Persze... Csakhogy sokkal több a szemét pasi és nő mint a rendes. Valamint ha tisztel úgyis megteszi, hogy első randin szexelünk hiszen ő is szexel velem és nemcsak én vele! Másrészt a tisztelet és a szerelem sem ott kezdődik, hogy mikor történik az első aktus. Aki azért kidob, hogy egymással lefeküdtünk azért nem is kár. Sovira nincs szükségem, se begyepesedettre.

11 Figyelj, az a kérdés, hogy kinek mi számít.
Nekem a saját jólétem és a partnereimmel való korrekt viszony számított a randizgatós, szexelgetős időszakomban. Ma az számít, hogy a páromat boldoggá tegyem, mert ő is nagyon boldoggá tesz engem.
Vele is szexkapcsolatként kezdődött a dolog egyébként, de egymásba szerettünk, és azóta közös életünk van.
Egy kedves, megbízható, szexi férfi számára értékes vagyok. Valahogy csak túlélem, hogy egy gyakoris incel másként vélekedik. :D

A 16ossal értek egyet.
Aki olyan szélsőségesen nőgyűlölő módon működik, hogy a ✨közös megegyezésből✨történtő korai szex után valamiért a nő alábalóbbnak tartja saját magánál és szakít… nos, az ilyenre mondják, hogy “dodged a bullet”.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!