Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy erjem el hogy a ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy erjem el hogy a ferfi lelkileg is akarjon ne csak testileg?

Figyelt kérdés
Hogy erdekeljem.

ma 11:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%

10

:DDD

Itt elképesztően sok a buta nő. Semmi értéke nincs így az ilyen nőnek, és még tanácsolják is az ostobaságot.

ma 13:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

11

Tényleg? Akkor a rendes nőket miért dobják ki, csalják meg a könnyűvérűek miatt?

ma 13:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Vagy akar veled járni egy pasi, vagy nem. Felesleges az erőlködés meg taktikázás.
ma 13:06
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

12

A rendes nőket csak a szemét/buta pasik dobják ki. A könnyű nőket pedig még a szemét pasik sem tartják sokra.

ma 13:08
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

Jaj ne gondolkodj már olyan sablonosan, mint egy 14 éves, aki még semmit nem tapasztalt a világból. Könnyű nőknek is szokott lenni értékes faszijuk, ha jól néznek ki, akkor főleg. Én voltam már vagy 100 pasival, mégis kapcsolatban vagyok és szuper párom van.

ma 13:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

14

Persze... Csakhogy sokkal több a szemét pasi és nő mint a rendes. Valamint ha tisztel úgyis megteszi, hogy első randin szexelünk hiszen ő is szexel velem és nemcsak én vele! Másrészt a tisztelet és a szerelem sem ott kezdődik, hogy mikor történik az első aktus. Aki azért kidob, hogy egymással lefeküdtünk azért nem is kár. Sovira nincs szükségem, se begyepesedettre.

ma 13:19
 17/20 anonim ***** válasza:

11 Figyelj, az a kérdés, hogy kinek mi számít.

Nekem a saját jólétem és a partnereimmel való korrekt viszony számított a randizgatós, szexelgetős időszakomban. Ma az számít, hogy a páromat boldoggá tegyem, mert ő is nagyon boldoggá tesz engem.

Vele is szexkapcsolatként kezdődött a dolog egyébként, de egymásba szerettünk, és azóta közös életünk van.

Egy kedves, megbízható, szexi férfi számára értékes vagyok. Valahogy csak túlélem, hogy egy gyakoris incel másként vélekedik. :D

ma 13:48
 18/20 anonim ***** válasza:
73%

A 16ossal értek egyet.

Aki olyan szélsőségesen nőgyűlölő módon működik, hogy a ✨közös megegyezésből✨történtő korai szex után valamiért a nő alábalóbbnak tartja saját magánál és szakít… nos, az ilyenre mondják, hogy “dodged a bullet”.

ma 14:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Törődés és kedvesség.. szerintem. Ne csak a testét melegítsd hanem a lelkét is, így nem csak a testének fogsz kelleni..
ma 16:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Bár attól is függ, hogy neki mire van szüksége egy nőtől.
ma 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!