Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a "plátói" szerelem?
Figyelt kérdés
Huhaaa, hol is kezdjem? Undorító és k#baszottul gusztustalan, gerinctelen lesz amit leírok. Valószínűleg sokatok megkövezne ezért. 24F vagyok, feleségem 19N. (párommal kb 5 hónapja vagyunk házasok) Még amikor gimis volt elkezdtem szemezgetni egy csajszival (osztálytársa) Hívjuk Lilinek. Sosem volt köztünk semmi, de valamiért nem tudom hová tenni az iránta táplált érzéseim. Valahogyan mindig eszembe jut és nem tudom kiverni a fejemből, pedig neki is van barátja és nekem is feleségem. Valahogy annyira megkeseríti a mindennapjaimat hogy ha akarom ha nem de valahogy mindig eszembe jut az a meseszép kék szeme és az aranyos arca. Nem tudom hogy mit csináljak, nem rombolnám le azt az egzisztenciát amit már felépítettünk az évek alatt, és a családi életemet sem akarom tönkretenni egy p#na miatt... Kinek mi lenne a tanácsa? Mi lenne a jó döntés? Sokszor az jut eszembe hogy egy elmebeteg vagyok, nem is ismer, a hangját sem hallottam még, akkor miért vagyok ennyire oda érte? Sőt... Lehet hogyha elmondanám ezeket a dolgokat feleségemnek akkor szétb#sznám az egész házasságomat ahogy van. Olyan sok gondolat jár a fejemben és nem tudom hogy tudnám kifejezni, gondoltam kiírom ide. Itt úgyis anonim. Viszont eszembe jutott egy érdekes dolog, lehet tényleg én vagyok teljesen zakkant, de lehet a sors akarja ezt így? Akkor késztetésem van hogy ráírjak Lilire és elmondjak neki mindent a-z-ig... De valahogyan mégis visszatartanak a dolgok, félek az egésztől. Nem akarok sem a feleségemnek, sem a kisgyerekünknek sem magamnak csalódást okozni.ma 07:41
1/1 anonim 

válasza:

Tudod mi történik? Nagyon fiatal vagy és nagyon hamar elkötelezted magad és menekülnél "Lili" által. Azért ő mert már akkor megfogott amikor még gimis voltál és mivel nem lett belőle semmi így annál jobban bizgat, hogy "mi lett volna ha". Ha nagy nehezen a tüskét kitéped majd jön újabb lány akit idealizálni fogsz és ha vevő lesz rád meg is csalod gyereked anyját, feleséged mint a pinty! Igazából válni kéne már most és hétvégi apukaként létezni, de ha nem akarod akkor muszáj lesz kerülni a kísértést és végre felnőtt és felelősségteljes férfiként viselkedned. Tehát nem nézegetsz más lányokat és főleg nem lépsz velük kapcsolatba szex miatt. Ez érvényes "Lilire" is különösen, hogy párja van neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!