Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan gimis szerelmetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan gimis szerelmetek akin még ma sem tudtátok túltenni magatokat?

Figyelt kérdés
Akár plátói volt, akár nem. Kort és nemet is írhattok.

febr. 17. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem volt a szerelmem, de az első fiú aki megtetszett bár amikor rájöttem, hogy milyen buta és beképzelt egykettőre elmúlt a szimpátia felé. Viszont olykor szoktam vele álmodni. Szerintem azért mert az első fiú aki megfogott és persze mivel nem lett belőle semmi. A tüske mélyen bennem van. Úgyhogy lehet mondani, hogy nem léptem túl rajta bár nem olyan értelemben mint amire te gondolsz.
febr. 17. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem. Mostmár mindenkin túl vagyok. De volt olyan, akin még egy évig nem voltam teljesen túl, pedig plátói volt csak és alig találkoztunk, nem is igazán ismertem. Ekkor 18-19 éves voltam.

23N

febr. 17. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az egyik tanárba voltam szerelmes, de miután leérettségiztem, új közegbe kerültem és elkezdtem igazából pasikkal ismerkedni, nem érdekelt már a plátói szerelem.
febr. 17. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerencsére a gimiben sosem voltam szerelmes. Kivéve az egyik fiatalabb tanárnőt, mert ő egyszerre volt okos és jó megjelenésű is.

De az meg azért logikus, hogy ez csak ilyen random fiatalkori hülyeség, az ilyesmit akkor se veszi komolyan az ember.

febr. 17. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem hagytam elvarratlan szálakat soha.

Minden platoimmal is felvettem a kontaktot, mert pl tinin nem beszéltunk de akkor meg évek mulva huszonévesen beszéltem vele.

Mindent lezongorázok mindig. Vagy végigviszek.

Az elso szerelmem nem tudom csak. Elköltöztek a szüleivel (kb az ország másik végébe)ezért lett vége akkor (es se facen sehol nincs meg, es volt oszttársai senki nem tud rola semmit, mintha el is nyelte volna a föld)ő az egy kivétel.

De mikor még találkoztunk szakitás után még egyszer, már úgy nézett ki, hogy nem érdeklem, csak szexet akart igy elutasítottam.(14-16 éves korom közt kb 2 évet jártunk. Aztán egyszer találkoztunk mikor visszajott vmi iratokért a sulijába akkor voltam talán 17-18(?)és nem volt vmi hősszerelmes..

Szoval ezerbiztos hogy nem kellek neki vagy nem hiányzom, ha él egyaltalan még valahol.

febr. 17. 18:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt. Mindenkin túl tettem magam, gyorsan jöttek új alakok.
febr. 17. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem általánosban, 7-8 körül, tetszett egy fiú. Nem voltam szerelmes, csak tetszett. Ő az aki mai napig akárhányszor meglátom, akár csak a facebookon, eszembe jut, hogy milyen volt suliban. Egy tipikus rosszfiú aranyos pofival.Magam is meglepőnek tartom, hogy nem felejtettem el teljesen, hisz tényleg, akkor úgy éreztem, épp csak tetszik.
febr. 17. 23:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen. Általános óta bele voltam esve. Annyira nyilvánvaló volt hogy meg is próbált velem járni, mikor 16 éves voltam, de annyira imádtam, hogy meg se mertem szólalni, nem voltam valami jó társaság, igy kb 2 hét után nagyon kedvesen szakított. Nem tudom, mi volt benne amitől ennyire és ilyen sokáig imádtam. A mai napig gondolok rá, néha álmodok vele. 40n
tegnapelőtt 07:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Más szinten....

Szóval együtt lehettünk volna összejöhettünk volna...és minden esélyem meglehetett volna rá...de akkor kicsit besz**ari voltam.

tegnapelőtt 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!