Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy a régi nagy szerelmetek totál elhagyta magát?
Az enyém nagy kamasz szerelem, imádtam őt, de nem jöttünk össze, nem kellettem eléggé…pár évvel később “felkerestem” rengeteget beszélgettünk de nem jutottunk sehova.
Ő borzalmasan elhízott, elhagyta magát, rá se ismerek már a régi énjére, és nagy csalódás volt
Pedig huszonévesek vagyunk….
Most pedig akarna engem most hogy a tinilányból sportos, céltudatos és sikeres lány lettem, amit lát is, akkoriban meg nem kellettem neki eléggé…
Most miért kellenék? Egy éve beszélgettünk hónapokig, el se hívott találkozni, most meg kapálózna hogy beszélgessek vele
Nincs, vagy nem tudok róla. Akiknek nem kellettem azzal nem tartom a kapcsolatot, akikkel meg összejöttem akár egy éjszakásra azok nem hanyagolták el magukat.
Amúgy a nagy szerelem nehéz ügy, mert pl tinikorban teljesen máshogy élheted meg a dolgokat. Amit akkor poénosnak tartottál, vagy a szerelem elvalított több ével később negatívumként élheted meg, e miatt sokkal rosszabb fénybe láthatod.
Nálunk én vagyok az, aki "totál elhagytam" magam, értsd híztam 20 kg-t. Bár nálam ez még nem a totál elhagyás kategória, az nálam az alkohol-, drogfüggőségnél, munkanélküliségnél kezdődik.
A volt szerelemem pedig megbizonyosodhatott, hogy milyen jó, hogy szétmentünk sok-sok évvel ezelőtt. Könnyű ránézésre ítélkezni, anélkül, hogy ismernénk az ember életeseményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!