Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt hogy a régi nagy szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy a régi nagy szerelmetek totál elhagyta magát?

Figyelt kérdés

Az enyém nagy kamasz szerelem, imádtam őt, de nem jöttünk össze, nem kellettem eléggé…pár évvel később “felkerestem” rengeteget beszélgettünk de nem jutottunk sehova.

Ő borzalmasan elhízott, elhagyta magát, rá se ismerek már a régi énjére, és nagy csalódás volt

Pedig huszonévesek vagyunk….

Most pedig akarna engem most hogy a tinilányból sportos, céltudatos és sikeres lány lettem, amit lát is, akkoriban meg nem kellettem neki eléggé…

Most miért kellenék? Egy éve beszélgettünk hónapokig, el se hívott találkozni, most meg kapálózna hogy beszélgessek vele

2023. márc. 27. 23:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Volt, pszichiátriára került meg ilyesmi.
2023. márc. 28. 00:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt, kicsit dagadtabb lett, és stílusa nem tetszik már :D
2023. márc. 28. 00:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
ÉÉs eleve össze sem jönnék újra :D
2023. márc. 28. 00:54
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Volt pár hónapja egy érdekes találkozásom... A munkahelyemen futottam össze tinikori nagy szerelmemmel. Most 40-es éveinkben járunk. Én tudtam, bizonyosviratokból, hogy jönni fog és kíváncsian lestem. Ő nem tudta, hogy ott dolgozom és nem ismert fel egyértelműen, de láttam rajta a felcsigázott kíváncsiságot, érdeklődést. Az érdekes az, hogy tinikoromban annyira magasnak láttam, most meg majjdnem alacsonyabb volt, mint én. Remélhetőleg én nőttem meg azóta, mert 46 évesen azért még nem megy össze az ember. Amúgy összességében valahogy nem az esetem már, pedig kb semmit nem változott.
2023. márc. 28. 01:31
 5/17 anonim ***** válasza:
81%

Nincs, vagy nem tudok róla. Akiknek nem kellettem azzal nem tartom a kapcsolatot, akikkel meg összejöttem akár egy éjszakásra azok nem hanyagolták el magukat.

Amúgy a nagy szerelem nehéz ügy, mert pl tinikorban teljesen máshogy élheted meg a dolgokat. Amit akkor poénosnak tartottál, vagy a szerelem elvalított több ével később negatívumként élheted meg, e miatt sokkal rosszabb fénybe láthatod.

2023. márc. 28. 07:12
 6/17 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk én vagyok az, aki "totál elhagytam" magam, értsd híztam 20 kg-t. Bár nálam ez még nem a totál elhagyás kategória, az nálam az alkohol-, drogfüggőségnél, munkanélküliségnél kezdődik.

A volt szerelemem pedig megbizonyosodhatott, hogy milyen jó, hogy szétmentünk sok-sok évvel ezelőtt. Könnyű ránézésre ítélkezni, anélkül, hogy ismernénk az ember életeseményeit.

2023. márc. 28. 10:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a kiskamasz kori nagy szerelmemmel vagyok így. Tulajdonképpen nem változott sokat, de a mostani fejemmel gondolkodva már azt is szégyellem, hogy hozzászóltam. :D Egy igazi egybites proli, csak ezt akkor még nem láttam át.
2023. máj. 2. 02:35
 8/17 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, kellemetlen volt találkozni.
2023. máj. 2. 09:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én első "nagy" szerelmem (15 évesek voltunk 😅) 30 éves korára kopasz lett, elhízott, túl van egy váláson és napi 6-8 fröcsögést látok tőle Fb-on, miszerint csessze meg Soros, Brüsszel, a nők, meg a világ úgy en bloc. Szerintem ő megfelel a kérdésben vázolt kritériumoknak 😂
2023. máj. 2. 11:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ennyire éles kontraszttal, de pár éve szembejött a srác, akiért gimi alatt oda meg vissza voltam és megdöbbentett, hogy anno mit láthattam benne :D nem volt lepusztult, de a vonzótól igen messze esett azért :D
2023. máj. 2. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!