Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit reagálnátok, ha a régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok, ha a régi szerelmetek (a nagy Ő) azt mondaná, hogy kezdjetek mindent elölről?

Figyelt kérdés

Azt mondaná, hogy nem fogja ugyanazokat a hibákat megismételni...

Feladnátok miatta a jelenlegi kapcsolatotokat? ... és miért?

2018. márc. 4. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Fejemet a falbavernem. Hogy mire sikerult elfelednem, visszater. Mint valami szellem.

Azt hiszem inkabb kinyirnam magam.

2018. márc. 4. 22:49
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegit biztos nem, mert akkora egy tahó volt velem, hogy nem érdemelne ekkora áldozatot. Azonban ha szingli lennék, akkor nagyon meglepne, mert nem gondolom, hogy erre jelenleg van esély. Az is elképzelhető, hogy teljesen összezavarna és mentén szörnyethalnék, mert a mai napig van bennem egy furcsa érzés, ha szó van róla vagy meghallom a nevét.

Igazából az maga lenne a csoda, ha ez megtörténne, felkavarna szerintem, mert belé voltam először nagyon szerelmes és nála tartott legtovább a feldolgozási szakasz szakítás után.

2018. márc. 4. 22:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"nem fogja ugyanazokat a hibákat megismételni..." Valóban nem. Legalábbis velem tuti nem.

Ha annyira nagy Ő volt, akkor megpróbáltuk volna oldani azokat az említett hibákat. Ha ennek ellenére nem jött össze (annyira könnyen nem adok fel semmit), akkor nem is volt akkora ő, mint valaha hittük.

2018. márc. 4. 22:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Már megtörtént. Időközben rájöttem, hogy mennyi hibát elkövettem azzal, hogy hagytam a bántásokat, a lelkem és önbecsülésem tiprását. Nem adtam fel kapcsolatot, mert egyedül vagyok, de így sem találkoztam vele, pedig esküdözött, hogy megváltozott és velem érezte magát a legjobban, mindent megbánt amit ellenem elkövetett, és ezután minta kapcsolatunk lenne. Köszönöm, nem kérek és nem kérnék belőle a jövőben sem. Amikor ott voltam, nem becsülte meg az odaadó szeretetem, akkor most már ne bolygasson fel újra.
2018. márc. 4. 22:55
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Kinevetném
2018. márc. 4. 22:57
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Kicsit húznám az agyát, aztán elutasítanám. Nemrég volt egy hasonló helyzet. Régebben ismerkedtem egy lánnyal, de a távolságot kifogásnak használva nemet mondott. Aztán randizott pár sráccal, de sorban lekoptatták vagy neki nem volt jó senki. Amikor megtudta, hogy alakul egy komolyabb kapcsolatom, akkor egyből rám írt és látványosan féltékenykedett. Hirtelen nem volt probléma a távolság és nálam akart aludni.
2018. márc. 4. 23:06
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Kb. beleröhögnék a képükbe és rájuk b#sznám úgy az ajtót, hogy az egész kerület is beleremegne.
2018. márc. 4. 23:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez nem fog megtörténni, több okból kifolyólag sem, úgyhogy ezen nem is kattogok.
2018. márc. 4. 23:13
 9/14 anonim ***** válasza:
35%
Nincs kapcsolatom szoval nem adnek fel semmit, eloszor is nagyon meglepne, mert o szakitott, de szamomra tenyleg o a "nagy o" adnek neki egy uj eselyt, de ugy allnek hozza, mintha egy uj emberrel talalkozgatnek... Lepesrol lepesre haladnek... De ha ereznem, hogy megsem valtozott, akkor lezarnam, es tudnam, hogy ez tenyleg nem mukodhet, barmit is tehetnenk..
2018. márc. 4. 23:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ex? Soha. SOHA A BÜDÖS ÉLETBE.
2018. márc. 4. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!