Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha a régi szerelmetek (a nagy Ő) azt mondaná, hogy kezdjetek mindent elölről?
Azt mondaná, hogy nem fogja ugyanazokat a hibákat megismételni...
Feladnátok miatta a jelenlegi kapcsolatotokat? ... és miért?
Én pont így vagyok.
Hatalmas szerelem volt, 2 évig tartott, évekbe telt, mire elhalványodott részemről a dolog. Majd eltelt kicsit több, mint 5 év, közben párhavonta megkeresett sima beszélgetésekre, de sosem találkoztam vele, néha cseteltünk. Minden alkalommal igyekeztem felidézni a rossz dolgokat ilyenkor, és mantráztam, hogy milyen rossz volt.
Most, 5 és fél évvel később kinyögte, hogy igazából kapcsaoltra gondolna velem.
Olyan heves érzéseket váltott ki, hogy éreztem, hogy meg sem közelíti a mostani "párom" iránti érzéseket. Eltelt 2 hét, természetesen kitértem a válasz alól, de az érzések nem enyhültek, a "páromban" egyre több hibát találtam(kerestem), szakítottam. Nem is baj, nem voltam sosem szerelmes belé, és egészen friss kapcsolat is volt.
Az ex azóta keres, beszélünk, én pedig tétovázom.
Az elmúlt majd 6 évben senkit sem szerettem megközelítőleg sem annyira, mindenki mással csak elvoltam. Ugyanakkor nem tudom, mi maradt meg bennem, nem találkoztunk, mindketten rengeteget változtunk..
Talán találkozni fogok vele, úgy könnyebb lesz döntenem. Még sosem kezdtem újra egy kapcsolatot sem.
Viszont szerintem a te exed könyörög..az enyém sosem győzködött, sosem bizonygatott semmit. Én ezért adok kicsit több esélyt a miénknek, mindkettőnk számára nyilvánvaló, hogy eltelt egy csomó idő és rengeteget változtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!