Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi, akár első nagy szerelmeteket felkerestétek/felkeresnétek újra?
Miért kerestétek fel és mennyi idő után. Mi lett az eredménye?
Csak normális válaszok érdekelnek!
felkeresném, igen, de sajnos mivel eleve viszonzatalan volt, így nem lenne értelme a dolognak, neki csak kínos lenne egy találkozás, nekem meg fájdalmas
és talán kiábrándító is lenne, hiszen nekem ő örökre szépen és fiatalon él az emlékeimben, csakhogy közben eltelt 10 év, megváltozhatott. Bár azt hiszem, akármilyen is lenne, ugyanazt érezném iránta most is, mint akkor :)
Nem. Felkerestem és elutasított.
Hozzáteszem ő is szerelmes volt belém, tehát még reménykedve írtam rá később.
Soha többet nem teszek ilyet.
Nekem is viszonzatlan volt, és annyira azért nem régen (kb 4 év). Viszont mivel tulajdonképpen jóban sem voltunk, nem is beszéltünk elég messzinek érzem.
Egyszer azért majd később, ha már mindkettőnk rég más életet él, megkérdezném, hogy valaha észrevett-e, és amikor "szerelmes" kamaszlányként oldalakat töltöttem meg a naplómban azzal, hogy rám nézett, vagy hogy mondott valamit, akkor annak valaha volt-e bármi valós mögöttes tartalma, vagy csak én láttam bele.
Egyébként valójában mélyebben sosem ismertem igazán, csak felszínesen, így nem hiszem, hogy tündérmese lenne belőle.
Nem, nincs értelme, mert:
a, biztos, hogy már 12* elvált;
b, láttam már ezt-azt a környezetemben, ami azt mondja: felesleges;
c, nem lenne tartós az a kapcsolat. Az érzések változnak, hiába is az első volt az, aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!