Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtatok jobban szeretni mást, mint az első szerelmeteket?
2éve együtt vagyunk a barátommal (nekem első szerelem). De érzem, hogy vége lesz. Meg azt is hogy ennyire senkit nem tudnék utána szeretni :(:(
Ti hogy vagytok ezzel?
Én is így éreztem, és azt hittem soha többet nem fogok már így szeretni. Tévedtem. :) Ráadásul egészen hamar jött az új szerelem. Sokkal tisztább, őszintébb, mélyebb. Nem is gondoltam, hogy ilyesmit lehet egyáltalán érezni, de lehet. :)
Szóval most ha nehéz is, vagy az lesz, akkor se keseredj. Még rád találhat a szerelem.
Hát én biztosra mondom hogy én nem tudnék , nálam most is tart az első szerelem .
Ami közel 6 éve tart
Remélem hogy örökké fog tartani főleg a közelgő babánk miatt.
Bizakodó ember vagyok :)
Persze igazad van hasonló dolog történt az én nagyszüleimmel is .
köszi a válaszokat
Látom egyik kommentelőnek babája lesz :) Grat nektek :D
Visszatérve a témához, nagyon sokat agyaltam már ezen, igazából le se tudom írni, hogy mi az amit érzek...Ilyet még soha nem éreztem senki iránt, de ő nem szerelmes belém :(
Iszonyat rossz, nagyon szíven ütött de akkor sem tudom elengedni. Még ezek ellenére is imádom :(
Köszönöm szépen :)
Remélem sikerül túl tenned rajta magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!