Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtatok jobban szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtatok jobban szeretni mást, mint az első szerelmeteket?

Figyelt kérdés

2éve együtt vagyunk a barátommal (nekem első szerelem). De érzem, hogy vége lesz. Meg azt is hogy ennyire senkit nem tudnék utána szeretni :(:(

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. júl. 13. 20:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az első kapcsolatom 5 évig tartott, együtt is éltünk.

Tudtam jobban szeretni mást nála, jobban szerettem a következő páromat is és az azutáni párom pedig a férjem már és őt meg még jobban szeretem.

Keress mást, úgy könnyebb lesz ha mielőbb lesz egy új párod, és újra nagyon-nagyon szerelmes leszel. Most már ne ragaszkodj ahhoz, aki nem tudja viszonozni azt, amit te érzel iránta, mert annak nincs értelme és ezzel csak magadnak ártasz!

Nézegesd a pasikat, keresgélj, úgy lesz a jó, hidd el, mást nem tehetsz!

28/N

2012. júl. 13. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem ugyanez a sztorim, csak valamivel több, mint 3 évig tartott. darabokra hullottam, orrá esett szét a szívem, amikor vége lett. aztán összeszedtem magam, és most megint nagyon szerelmes vagyok :) még jobban, mint az előző kapcsolatomban :)
2012. júl. 18. 23:16
 13/16 NightSpirit ***** válasza:
30%
A Szerelem egy ojan dolog ami sok ember számára mindenapos megszokot dolog de vanak kivételek a háttérben.. ojanok akiket sosem szeretek és a szivük ojj keserüen tört szét hogy aszt az örökévaloság sem gyogyithatja.. furcsa igaz?.. de a sorsnak ugytünik mégis csak van nemi humorérzéke.. aszthiszed ha a szerelmed elhagy öszedöl a világ? tuléled hiddel.. a szerelem ojan méreg amire van gyogyir de nemindenki számára elérhetö!
2012. júl. 19. 03:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi tegnap szakítottunk a barátommal. Nekem ő volt az első barátom, de nem bánom, hogy szakítottunk mert már nem volt az igazi a kapcsolatunk. Na de nem is az a baj, hogy szakítottunk, hanem azzal, hogy a hülye fb-n írta meg hogy legyen vége(előtte már én írtam neki, hogy beszélnünk kéne erre ő egy üzenetben szakít??!!) ez az egy ami kiakasztott. De hosszú story a lényeg, hogy ezek után igen tudnék jobban szeretni mást. Hidd el, hogy te is tudnál:) Meg én mindig azt mondogatom magamnak, hogy "ne sírj, mosolyogj, hogy megtörtént":) lehet, hogy így (pl. a mostani barátod által) találod meg majd életed szerelmét:)
2012. júl. 19. 04:59
 15/16 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

Huhh...1 éve ezt írtam...viszont azóta sem szerettem még senkit annyira, mint Őt...

2013. jún. 15. 12:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Most nosztalgiáztam és megtaláltam ezt a kérdést ujra.

Hihetetlen olvasni :)

Ezzel a sráccal végül 7 évet voltam együtt

A kérdésre a válasz:

Igen, lehet jobban szeretni! Őszintébben.

2019. jún. 20. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!