Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan, hogy az első beteljesületlen szerelmetekkel jöttetek össze tartósan a megismerkedés után egy vagy több évtizeddel?
A Férjemnek én vagyok ez a nő!!!
A történetünk:
18 éves voltam amikor kétszer jártunk egymással pár hónapig. Azért szakítottunk, mert fiatal voltam, éretlen, azt sem nem tudtam ki vagyok! Ő már akkor tudta mit szeretne!!!
10 évig külön utakon jártunk, Neki lett egy fia, nekem kettő, mindketten egyedül neveltük a gyerekeinket, majd újra összejöttünk.
10 éve vagyunk együtt, 4 éve házasok (ugyanazon a napon van mindkét évfordulónk 🙂) és tavaly született meg a közös gyermekünk! ❤️ (Most 4 Fiút nevelünk)
Mindig elmondja, hogy első látásra szerelem voltam, amikor meglátott!
Igen, és az az érdekes, hogy már egész kicsi korunktól így volt! Ugyanabban az épületben laktunk, amikor megszülettem, ahogy elköltözött, rá nemsokára mi is elköltöztünk a szomszéd utcába, majd később ugyanoda jártam játszani, ahová Ő, jártunk ugyanabba az iskolába...ugyanaz a kedvenc számunk...az egész életünket egymás mellett töltöttük, és ez a terv a jövőre nézve is. Mai napig szerelmesek vagyunk egymásba...
Mindenkinek ilyen szerelmet kívánok! ❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!