Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy a régi nagy szerelmetek totál elhagyta magát?
Figyelt kérdés
Az enyém nagy kamasz szerelem, imádtam őt, de nem jöttünk össze, nem kellettem eléggé…pár évvel később “felkerestem” rengeteget beszélgettünk de nem jutottunk sehova.
Ő borzalmasan elhízott, elhagyta magát, rá se ismerek már a régi énjére, és nagy csalódás volt
Pedig huszonévesek vagyunk….
Most pedig akarna engem most hogy a tinilányból sportos, céltudatos és sikeres lány lettem, amit lát is, akkoriban meg nem kellettem neki eléggé…
Most miért kellenék? Egy éve beszélgettünk hónapokig, el se hívott találkozni, most meg kapálózna hogy beszélgessek vele
Hát a gimis "szerelmemet" kb meg se ismertem azóta, mikor összefutottunk az, utcán. Baromi dús, fekete haja volt, most már teljesen kopasz. Nem feltétlenül mondanám, hogy "elhagyta magát", mivel erről nem ő tehet. De én nem vonzódok a kopasz pasikhoz, szóval igyekeztem gyorsan lezárni az udvarias bájcsevelyt, és mentem tovább. Első exem viszont fullosan lepukkant. Láncdohányos lett, kb felismerhetetlenné torzult emiatt a hangja, és legalább 50 kilót hízott. Anno egy vékonyabb srác volt, most konkrétan fizikai problémát jelent neki a mozgás. Vele nem találkoztam személyesen, csak osztálytalálkozón mesélt az egyik csaj, akinek a férje, az ő legjobb barátja, és látszódott a közös ivós, meg hasonló képeken, amiket mutogatott, és pár szóval megemlítette. De nem is akarom újra látni, borzalmasan kínos lenne, és nem hiszem, hogy egyetlen kedves szót is tudnék mondani a jelenlegi állapotára, szóval...
2023. máj. 2. 11:50
12/17 anonim válasza:
Olyan nem volt, aki külsőre igénytelenség és ápolatlanság miatt lepukkant volna, de olyan akadt, aki olyan stílust vett magára közben, amitől én hányni tudtam volna (wannabe gengszter stílus, számomra nem esztétikus össze-vissza divattetoválások, melegítős öltözködés mindenhova, ecsethaj-manbun kombó frizura, óriási fux).
2023. máj. 2. 12:03
13/17 anonim válasza:
Nem az én exem, hanem a tesómé, de húha... szegény csajt alig ismertem meg, mikor nemrég rám köszönt, pedig anno naponta láttam, nálunk lakott kb. Két visító kisgyerek, +30 kiló, lelakott külső és olyan totálisan kiégett fej, amilyet csak a maunika showban láttam korábban. A csaj összvissz 28, mikor 5 éve utoljára láttam, még csodaszép volt. Nem tudom, mi ment így félre, nem ismerem a mostani hátterét, de sokkoló volt.
2023. máj. 2. 13:48
14/17 anonim válasza:
13,a 2 gyerek.
2023. máj. 9. 22:03
15/17 anonim válasza:
Vigyazat, valami nem igaz. Ugyanez a kerdezo ezt a temat kulonbozo verziokkal teszi fel. Masik szerint ez az elhizott volt szerelem megse akar semmit, es ketsegek kozt van. Nehez igy valaszolni, hogy nem tudni, az elhizason kivul mi a sztori.
2023. máj. 10. 12:51
16/17 anonim válasza:
Jaj, én pont most realizáltam, hogy anno a gimis plátói szerelmemből mi lett... :D
Ott ő volt a "menő fiú", aki bmx-ezett, 17 évesen meglett a jogsija és autóval járt be reggelente, minden sportban kiemelkedő volt, tényleg ő volt nálam a sikeresség netovábbja.
Eltelt 10 év, ugyanazzal a kocsival jár, mint anno középiskolásként. Anno még láttam, hogy Pesten él ő is, de aztán félbehagyta az egyetemet és jelenleg a régi giminkben portás. Erősen kopaszodik ezek mellé.
2024. febr. 24. 11:16
17/17 anonim válasza:
Igen. Első szerelmem jött szembe 20 év után, egy dagadt disznó lett, az arcvonásait is eltorzította a háj.
Nős, de gyerekük nincs, nekem 3 gyerekem van de nem mondja meg senki.
Nehéz volt nem megkérdezni hogy mi a franc történt vele 🙄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!