Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan, hogy kérleltét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy kérleltétek a szerelmeteket, esetleg könyörögtetek neki, hogy ne menjen el, vagy jöjjön vissza stb?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, mert én most itt fogok tartani...
2020. júl. 29. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem. Nem volt soha szükséges.
2020. júl. 29. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad megaláznod magad. Bármilyen nehéznek érzed, ami nem megy, azt nem érdemes erőltetni.
2020. júl. 29. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem jött be. Nekem is könyörögtek már, az se, sőt.. még inkább menni akartam, nagyon kellemetlen szitu volt. Ettől még én is megpróbáltam, de semmit se értem el vele. Ha meg tudod állni, inkább hagyd ki, csak megutálod magad utána.
2020. júl. 29. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de olyan volt, hogy megkérdeztem miért döntött így. Persze arra sem kaptam választ.

Gondolom te vagy a fiú. Ha tényleg vissza akarod őt hódítani, akkor pont, hogy az ellenkezőjét kell tegyed. Ne kérleld, engedjed el, hogy a saját belátása szerint távolodhasson tőled. Utána kezdjed el nagy kanállal élni az életet; vegyél magadnak jó dolgokat, járjál jó programokra, társaságba, érezd jól magad. Minderről tegyél fel közösségi oldalra bizonyítékot (de ne vidd túlzásba). A lényeg, hogy lássa a lány, milyen jól elvagy és, hogy azt gondolja; milyen jó lenne ha veled megélhetné ezeket.

2020. júl. 29. 20:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak nem képzeled, hogy ezt bármelyik férfi is bevallaná-még útólag se:)
2020. júl. 29. 20:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. És 5 éves kapcsolatról van szó. Ő bizony menni akar, nagyon sok okot felsorakoztatott. De ezek sztem mondvacsinált okok, rendbe lehetne hozni. Nagyon fáj, nem tudom elhinni... Belehalok ha elveszitem😞 De mindent megpróbáltam...
2020. júl. 29. 21:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Aki menni akar azt el kell engedni.
2020. júl. 29. 21:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Tudod eljön az a pillanat, amikor az a nagyon sok csepp már túlcsordul a poháron. Hidd el, hogy ha 5 év van mögöttetek, akkor ő ezt átgondolta 100x, mire kimondta neked.
2020. júl. 29. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor menjen. Majd pár hónap múlva itt fog picsogni, hogy miiiért neeem lehet barátnőt találni??
2020. júl. 29. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak a töltött káposzta jó melegítve....
2020. júl. 30. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!