Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is volt olyan szerelmetek, akivel szakítottatok, mert közétek állt valaki vagy valami de a mai napig nem tudtátok túltenni magatokat az illetőn?
Mondhatni volt hasonló. Nálunk a mélyépülés akkor kezdődött, mikor kiderült, hogy teherbeestem. Persze nem tartottuk meg és kB 3 hónappal később szakítottunk. Én a veszteségbe szó szerint belebetegedtem. 2017-ben volt ez és az egész évet orvosnál töltöttem különböző vizsgálatokon. Még pszichiáterhez is el kellett mennem mert a betegségre medrolt kaptam és teljesen kikeszultem a depressziótól ami menet közben kialakult.
Amíg osszeszedtem magam megkertem, hogy legyen mellettem, de aztán megint elhagyott. Még a helyem se hűlt ki, de ő osszeszedett egy csajt akinek a kezét is megkerte nem rég.
Én a mai napig szenvedek a törtentek miatt hol jobban, hol kevésbé. Járok ugyan terápiára, de még nem olyan régóta, hogy áttörés lenne az életemben
27N
Butaság volt a lányára féltékenynek lenned.
Valószínű mi is el fogunk válni, a férjem imádja a lányunkat, ő a legnagyobb szerelem az életében és ez így természetes. Soha egyetlen nőt se fog úgy szeretni, beleértve engem is, mint a lányunkat. De ez így van jól, nekem könnyű elfogadni, mert én is szerelmes vagyok a lányomba.:) Viszont azt remélem, ha egyszer lesz párja a férjemnek, akkor meg fogja érteni, hogy a gyerek az első és meglátja majd a kislányomban a szerethetőt. Nem szeretnék neki gonosz mostohát. Remélem, a férjem se fog soha olyan nőt a gyerekem közelébe engedni, aki ellenséget látna benne, mert az a nő mentálisan beteg és veszélyes a gyerekemre.
7-es.
nem ilyen téren volt probléma a lányávqal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!