Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt túllenni a viszonzatlan és/vagy beteljesületlen plátói szerelmeteken, onnantól, hogy már nem találkoztatok többé? Nemet és kort is írjatok légyszi!
Igen, volt ilyen több is. Tiniként és huszonévesként is.
Másfél-két év, pár hónap attól függően, mennyire reménykedtem.
Harmincas nő
Reménytelenül szerelmes vagy?
Hajjaj...
Az első ilyen szerelmemet - miután megszakadt a kapcsolatunk - kb. 1,5-2 év után tudtam teljesen elfelejteni, ennek már olyan 4 éve.
Most is átestem egy ilyenen. Jelenleg még fél év sem telt el, nagyon friss,ennyi idő alatt még nem tudtam kiheverni, de napról napra jobb lesz.
29N
Köszönöm a válaszokat.
A nagy helyzet, hogy esetemben az illető semmi olyat nem tett, ami miatt ki kellene ábrándulnom belőle, sőt...
A probléma, hogy mi nem lehetünk együtt semmiképp, soha. Arról, hogy "mi lehetne, ha..." meg nincs értelme beszélni.
Csak remélni tudom, hogy idővel halványulni fog az emlék... De sok esélyt nem látok rá.
Természetesen felpontoztam mindenkit.
Akinek még van sztorija, ne fogja vissza magát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!