Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom egy beteljesületlen szerelem végett megváltozott. Ez normális?
Az egyik haverom még tavaly szeptemberben beleszeretett egy lányba. Idővel kiderült, hogy ez egy reménytelen szerelem, mert a lány le sem sz*rja őtet...És kb. Januárban a barátom elkezdett megváltozni: mindent kritizál, mindig okoskodik, szinte ki sem mozdul otthonról, multkor az egyik lány barátját is jól leorditotta, és evvel nagyon megbántotta, de a haveromat ez nem is érdekelte...Ja és ami a legrosszab..mindenkit kibeszél a háta mögött, és nem tud titkot tartani..
Régen pedig nagyon rendesen viselkedett..
Szerintetek az a szerelmi bánat végett változott meg ennyire? Ez szerintetek normális?
Elképzelhető. De én arra gondolok, hogy inkább azért, mert fiatal tini kórban a személyiség még nagyon labilis és igen csak változékony.
Az is lehet, hogy egyéb körülmények alakították igy át a viselkedését.
Tőle kérdezted?
http://www.youtube.com/watch?v=m7BDZFuwNPg&feature=related
"Én egy ici-pici, egy ici-pici
Sperma voltam, sperma voltam.
Én egy ici-pici, egy ici-pici
Sperma voltam, de jó nagy G*ci lettem!"
Van ilyen.:/
Igen kérdeztem, de csak okoskodni kezdett...
Hát igen, sajna van ilyen.....
Szerintem, igen.
Én biztos nem engedném befordulni!
Levernék neki két pofont, aztán meginnánk egy sört és megbeszélnénk a problémákat.
nem amiatt.
ha beteljesült volna a nagy szerelme,majd véget ért volna,akkor lenne érthető ez...egy darabig.
uh amit leírtál az alapján egy mezei kis takony a gyerek,sok ilyen van.
mi a f@szt törődsz vele?
menjetek le ökölvívó edzésre,ne egymás lelkét bu-zizzátok ti bu-zik.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!