Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Volt egy srác az életemben,soha nem láttam személyesen,de több,mint egy évig ismerkedtünk neten.Nyilván bele nem szerethettem,mert nem láttam élőben,de annyira megfogott,hogy valamilyen szinten azóta sem léptem túl rajta.Amiért gyakorlatilag vele nem haladtunk az az volt,hogy lett neki komoly barátnője,a lány akivel összejött gyakorlatilag minden szempontból jobb tőlem, tényleg egy lapon nem vagyok vele említhető.Félév telt el,közben lett egy férfi az életembe,aki folyamatosan udvarol,gyakorlatilag mindent megadna,hogy összejöjjek vele.Vele találkozom gyakran,kis érzelmeim vannak is iránta,nagyon szimpatikus,de az első srácnak az emléke azóta is bennem él.Fáj,hogy ott nem voltam elég,hiányzik valahol,hogy ő akármilyen formában,de már nincs az életemben.Sokszor azt mondom legjobb lenne,ha nem is lenne senkim,mert tudom valahol mindenkiben őt fogom keresni.Mit tehetnék ebben a helyzetben,hogy jobban legyek lelkileg?

tegnap 12:35
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Csak azért érzed ezt, mert soha nem kaphattad meg szerintem. Olyan befejezetlennek tűnik az egész és ezért nehéz elengedni. Próbáld meg elterelni a figyelmed és ne utasíts el mindenkit magad mellől. Adj esélyt magadnak. :) En is voltam ilyen helyzetben, nekem az említettek, illetve az idő segített. :)
tegnap 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
52%

"lett neki komoly barátnője,a lány akivel összejött gyakorlatilag minden szempontból jobb tőlem, tényleg egy lapon nem vagyok vele említhető."

Ilyen fajta önpusztító gondolatokat kéne önbizalom növelő gondolatokra átalakítani. Nem vagy kevesebb, rosszabb, csúnyább csak nem fogtad meg, vagy nem fogtad meg annyira mint a barátnője.

Az a pasi akivel most ismerkedsz se kevesebb, rosszabb, csúnyább csak nem fogott meg.

Jó lenne befejezni vele az ismerkedést hiszen nincs értelme és nagyon csúnyán kihasználod. Arról se feledkezzünk meg, hogy neked ilyen negatív mentálissal jelenleg nem való a társkeresés.

Persze nem muszáj rám hallgatni, de előbb utóbb szembeszállsz önmagadda és rá fogsz jönni, hogy önszeretet és igazi érzések nélkül a másik iránt nem lehet kapcsolatban létezni...

tegnap 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Ez beteges, lépj tovább.
tegnap 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan befejezetlennek tűnik az egész és ezért nehéz elengedni."

Befejezte vele a csávó amikor a másik csajjal jött össze.

A kérdező nem akarja elengedni, semmi köze a pasihoz a kötődési zavarja.

tegnap 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem fontos lenne felismerni, hogy találkozás nélkül ez inkább egy illúzió volt...

Rengeteg dolog ki sem derült a másikról. Lehet egy találkozás után röhögtél volna magadon, hogy mégis mi tetszett benne. Vagy a testszaga nem tetszik, bármi.

tegnap 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!