Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párja van, mégis kötődik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párja van, mégis kötődik hozzám. Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Már elég régóta kialakult egy nagyon közeli "kapcsolatom" egy lánnyal, de sajnos párja van TÖBB ÉVE. Mindketten vonzódunk egymáshoz elég komoly szinten. Én nem akarom választás elé rakni elvégre az a legjobb ha erre magától jön rá, viszont az én esetemben lehet csak időhúzás a jövőmre nézve. Nem szeretném hogy azt érezze hogy most azért hanyagolom mert nemtud választani(ezáltal is egy afajta érzelmi zsarolást gyakorolnák rá hogy hagyja el a párját), de tovább sem várhatok, mert csak magam építem le.

dec. 5. 19:54
A kérdező szavazást indított:
Folytatnám, és megnézném kit választ
Elengedném a helyedben
20 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
25%
Poliamor kapcsolat, ha mind a hárman benne vagytok? Beszéljétek meg.
dec. 5. 19:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Kotodni nem csak szerelem szex miatt lehet. Hanem pusztan baratsagbol is!

O mondta h vonzodik vagy te gondolod ezt?

dec. 5. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Dehát a barátját választotta..nem egyértelmű miközben vele van?

Nem látja érted minek hagyná el.

dec. 5. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

ugyanezt csinálta exem közel tartotta magához, aztán amikor volt rossz időszak szépen átcsimpazkodott az ő ölébe.

vannak ilyen nők i guess

dec. 5. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen fàjni fog ez neked,de ha magàtól nem vàlaszt téged,akkor jobb hàtra lépni kettőt.Mindenhogyan reménykedni fogsz,ameddig szereted,csak ha nagyobb a tàvolsàg,akkor talán könnyebb elviselni egy idő után,hogy nem akar téged.

Persze eleinte ezzel is fàjdítod a szívedet,ha megbomlik az eddigi viszony,az esik rosszul,ha félreérthető a helyzet, akkor az.Ezen tényleg az eltàvolodás fog enyhíteni idővel.

dec. 5. 20:20
 6/10 A kérdező kommentje:

#2 Tudom hogy vonzódik. Rendszeresen van közöttünk fizikai kontaktus is(szexet kivéve)

#3 Minek kezd ki másokkal ha annyira jó érzi magát ?

#5 Eddig ez nagyon reális és tiszta magyarázat. Ezzel tudok a legjobban azonosulni sajnos.. de inkább a gyors hideg zuhany mint a hosszú jégfürdő

dec. 5. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"3 Minek kezd ki másokkal ha annyira jó érzi magát ?"

Pl lelkiszemetesnek akárminek

dec. 5. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

hááááááát öööh fura

vonzódtok ajaj

dec. 5. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam így...csak én vagyok a nő és akkor nem volt nekem senim. Mi egy évig nem beszéltünk, most már 10 éve jó barátok vagyunk.
dec. 6. 01:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Ő mit mond? Gondolkozik egyaltalán rajtad, vagy esze ágában sincs otthagyni a párját?

Csak azert kérdezem, mert ez nagyon fontos. Nekem is volt már egyszerre 2 barátom, és ott szinte mindig végül az ujabbat választottam. De volt hogy a baratomnak voltunk ketten, ott nagyon fájt, de kivártam. Végül én maradtam.

Es most, kövezzetek meg nyugodtan, de feleségként is van egy pasi akivel nagyon nagyon közel kerültünk egymáshoz. Ő barmikor amikor említi hogy hosszú távra szeretne velem, mindig határozottan közlöm, hogy köztünk sose lesz komoly, mert nem fogok elválni.

Az hogy ennek ellenere marad, az mar az ő döntése.

A helyedben ezt tisztáznám vele, hogy van e esélyed, gondolkodik e a váltason, vagy esze ágában sincs, te csak barát/szerető lehetsz. Utóbbi esetben jobb ha erzelmileg megpróbálsz távol maradni, ha mashogy nem negy, akkor a kapcsolat megszakitásával

dec. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!