Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párja van, mégis kötődik hozzám. Mit tennétek a helyemben?
Kotodni nem csak szerelem szex miatt lehet. Hanem pusztan baratsagbol is!
O mondta h vonzodik vagy te gondolod ezt?
Dehát a barátját választotta..nem egyértelmű miközben vele van?
Nem látja érted minek hagyná el.
ugyanezt csinálta exem közel tartotta magához, aztán amikor volt rossz időszak szépen átcsimpazkodott az ő ölébe.
vannak ilyen nők i guess
Mindenképpen fàjni fog ez neked,de ha magàtól nem vàlaszt téged,akkor jobb hàtra lépni kettőt.Mindenhogyan reménykedni fogsz,ameddig szereted,csak ha nagyobb a tàvolsàg,akkor talán könnyebb elviselni egy idő után,hogy nem akar téged.
Persze eleinte ezzel is fàjdítod a szívedet,ha megbomlik az eddigi viszony,az esik rosszul,ha félreérthető a helyzet, akkor az.Ezen tényleg az eltàvolodás fog enyhíteni idővel.
#2 Tudom hogy vonzódik. Rendszeresen van közöttünk fizikai kontaktus is(szexet kivéve)
#3 Minek kezd ki másokkal ha annyira jó érzi magát ?
#5 Eddig ez nagyon reális és tiszta magyarázat. Ezzel tudok a legjobban azonosulni sajnos.. de inkább a gyors hideg zuhany mint a hosszú jégfürdő
"3 Minek kezd ki másokkal ha annyira jó érzi magát ?"
Pl lelkiszemetesnek akárminek
Ő mit mond? Gondolkozik egyaltalán rajtad, vagy esze ágában sincs otthagyni a párját?
Csak azert kérdezem, mert ez nagyon fontos. Nekem is volt már egyszerre 2 barátom, és ott szinte mindig végül az ujabbat választottam. De volt hogy a baratomnak voltunk ketten, ott nagyon fájt, de kivártam. Végül én maradtam.
Es most, kövezzetek meg nyugodtan, de feleségként is van egy pasi akivel nagyon nagyon közel kerültünk egymáshoz. Ő barmikor amikor említi hogy hosszú távra szeretne velem, mindig határozottan közlöm, hogy köztünk sose lesz komoly, mert nem fogok elválni.
Az hogy ennek ellenere marad, az mar az ő döntése.
A helyedben ezt tisztáznám vele, hogy van e esélyed, gondolkodik e a váltason, vagy esze ágában sincs, te csak barát/szerető lehetsz. Utóbbi esetben jobb ha erzelmileg megpróbálsz távol maradni, ha mashogy nem negy, akkor a kapcsolat megszakitásával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!