Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek az én helyemben?
Sziasztok!
Mit gondoltok erről az egészről kivülállóként ?Megismertem a munkahelyemen egy orosz származásu férfit. Már egy ideje láttuk egymást de csak augusztus végén mert leszólítani és a kolléganőmtől megkérdezni van e internetes elérhetőségem. Tavasszal jött Magyarországra, előtte hazájában dolgozott kamionsofőrként, élelmiszert szállított. Nagyon tetszünk egymásnak az első perctől kezdve, nagyon kedves és udvarias velem szemben és intelligens is.Mindenkivel jó fej és tisztelettudó. Mindenki kedveli férfiak- nők egyaránt.. Elérhetőseget csereltünk és mostmár lassan 2 hónapja beszélgetünk éjjel - nappal amikor tudunk. Viszont tudja, hogy nekem nincs barátom.Tudom, hogy neki Oroszországban van egy volt felesége meg egy gyereke, akivel a háború miatt mentek szét állítólag 7 év után. Mert ő nem akart két éve a háborúba visszamenni amikor felhívták, hogy jelentkezhetne önkéntesnek, ugyanis elvileg olyan sérüléseket szerzett fiatalon katonaként, hogy csak végső esetben hívhatják be, de nem is akar embereket ölni.. (mutatta a sérülést, a fején és a lábfején, a lábfejét műteni kellet, látszik a műtéti heg, sokáig sántított utána.) De a volt felesége meg azt akarta volna, hogy menjen(gondolom a pénz miatt, mert olvastam, hogy sérülés és halál esetén, nagyon sok millió jár a családnak utána). Ezért hazaárulónak hívta, mert annak idején a nő a barátainak azt mondta, hogy az ő pasija egy hős, és bármikor menne újra embereket ölni.De mivel a pasi nem ment a háborúba most, ezért a barátai nevetnek a csajon és a csaj dühös emiatt. Állitólag a nőnek van már új párja, akit ismer is..Tavaly augusztusban mentek szét, miután 8 hónapon keresztül ment a balhé otthon a háború miatt, ő ekkor elköltözött Novorosszijszkban egy albérletbe, de Ilsky nevezetű falu/városba való..Idén január végén váláskor ott hagyta neki a lakást meg az autót, mert van egy közös lányuk és eljött Európába dolgozni.. Tudom róla, hogy poszttraumás stressz szindrómája van, sokszor rémálmai is vannak a múltja miatt... Már kétszer rosszul is lett előttem, meg a kollégáim előtt... Verte a víz, szédült, remegett a keze, nagyon vert a szíve, tényleg látszodott rajta, hogy rosszul van... Nagyon kimutatja az érzelmeit.. Állítása szerint megszeretett engem és mikor úgy érzem, hogy készen állok rá szeretne velem lenni, szeretné ha egyszer kirándulni elvihetne Oroszországba vagy ha kimennék vele oda lakni. De ezt sokszor emlegeti. De mondta azt is, ha akarom itt is maradhatunk, de a hazáját sokszor emlegeti. Mindig meglepett egy - egy csokival de én ezt viszonoztam vittem neki a kedvenc kavéját, mert nem szeretem amikor csak nekem adnak valamit. .Nem rég beteg voltam, hozott nekem másnap a munkahelyre gyógyszert meg lázmérőt, pedig nem kértem. Kiakartam fizetni neki, de nem engedte...Látszik, rajta mikor rám néz, hogy oda meg vissza van értem. Másnak is feltünt. Mégis félek mi van ha csak megjátsza... Múltkor megölelt, ilyen gyengéd ölelést nem kaptam meg senkitől..Most születésnapomra akart venni egy karkötőt. Alig tudtam lebeszelni róla, hogy ez korai lenne még , meg, hogy ne költsön rám. De csak győzködött, hogy akármi lesz velünk ő szeretne egy ajándékot adni nekem, hogy mindig emlékezzek rá, mert ő mindig szeretni fog engem akárhogy döntök.Amit tiszteletben fog tartani. Erre vett nekem egy arany nyakláncot a nevem kezdőbetűjével..... Nem akartam elfogadni, de mondta, ne sértsem meg, fogadjam el, nem vár semmit cserébe, szeretné ha lenne egy emlékem róla. Nemrégen találkoztunk, de kimutatta, hogy tetszek neki és udvarias volt velem, beszélgettünk sokat, együtt nevettünk, együtt sírtunk.. Viszont én tartok attól, hogy csak szexre kellenék vagy egy kis kalandra, csak leakar nyűgözni, mert náluk Oroszországban általában lekell nyűgözni a nőket drága dolgokkal..Tartok attól, hogy lehet szét se mentek a feleségével valójában, bár állítása szerint igen és mutatott is egy üzenetet ahol a gyerekkel fenyegette a nő, hogy egy hazaáruló és ha felnől a gyerek azt fogja mondani a gyereknek, hogy az apja meghalt és elfognak Oroszországból költözni... Nem tudom, hogyan tudnám kideríteni, hogy tényleg elváltak e.. De a legfőbb gondom az, hogy nekem szokatlan ez, hogy valaki ilyen rövid időn belül szeretne és hogy ennyire elakar halmozni ajándékkal és hogy alig ismerjük egymást de azt tervezi, hogy a hazájába kivinne kirándulni vagy lakni.De azt is mondta, hogy tarthatnék szünetet a munkámban és elmehetnék vele a hazájába kamionozni, etetne, ruháztatna, gondoskodna rólam saját költségére csak vele legyek..Mondtam,hogy nagyon rendes de én nem akarom, hogy eltartson. Nem olyan vagyok. Azt mondta, hogy náluk az normálisnak számít, ha egy férfi gondoskodik a nőről, és tudja, hogy engem úgy neveltek a szüleim, hogy csak magamra támaszkodjak. Mondta azt is, hogy nehez neki visszafognia az érzelmeit, mert neki ilyen kúlturája van és megérti, hogy nálunk ez nem szokás. Ők szókimondobbak. De nekem ez nagyon fura és szokatlan és nem úgy neveltek, hogy az ilyeneket elfogadjam. Azt mondja, hogy az tetszett meg bennem, hogy nem nézem ATM-nek. Nem az volt az első kérdésem, hogy mennyit keres, milyen autója van és, hogy van e háza? Meg, hogy olyan vagyok amilyen. Elbűvöltem a személyiségemmel és a szépségemmel és úgy szeret ahogy vagyok.. Én mondtam neki, hogy ismerkedjünk azért még egy ideig mert mindig ott rontottam el a kapcsolataim, hogy túl hamar belementem. Nem ismerem az ő kultúrájukat csak hallottam egy két dolgot.. De néha megijeszt ez az egész.. Nem tudom, hogyan tudnám kideríteni, hogy tényleg nincs már együtt a volt feleségével?? Elmeséltem ezt a történetet egy két embernek akikben megbízok és megkaptam, hogy miért nem magyar pasi kell nekem?? Miért pont egy orosz??? Mivan ha nekem is csinál egy gyereket és ott hagy?? Ne felejtsem el, hogy van egy gyereke.... Nem tudom de szerintem nincs kőbe vésve, hogy magyar pasi lehet a nagy ő nekem.. Másnak is van gyereke mégis van másik párkapcsolata.. De igen, átgondolandó ez a rész is... Én egyenlőre nem tervezek gyereket 6 éven belül. Megkaptam azt is, hogy mi van ha kint elrabol és k*rvának elad?? Akkor elnyelt a föld és senki nem segít majd. Meg, hogy az is gázos, hogy elvált és van gyerek... Meg lehet, hogy csaló vagy bűnöző. Úgy jött ide az országba, hogy egy kollégájával találkozott Moszkvában és az ajánlotta neki a munkahelyet.. Itt az egyik városban van egy olyan cég akik orosz embereket toboroznak ide kamionsofőrnek, de a cégnél dolgozó emberek közül egy tud magyarul, akinek magyar a felesége. Először Magyarországon dolgoznak utána mennek külföldre.. A cég az egyik megyeszékhelyen bérel nekik lakást míg itt dolgoznak.. Mikor megismerkedtünk mondta, hogy szeptember közepétől kiküldik Franciaországba, de megkedvelt és szeretne itt maradni, hogy jobban megismerjen.. A cégének a főnöke a barátja is egyben, megbeszélte vele, hogy most nem látogat haza, és nem szeretne Franciaországba menni, szeretne itt maradni... Így hát itt maradt, de januárban 3 hétre haza megy Oroszországba, és utána visszajön, de lehet, hogy ezt az útvonalat elveszti és egy kis ideg másik országban fog dolgozni... Állítólag 3 hónap munka után 3 hét szabadság jár nekik...
Sokszor emlegeti, hogyha úgy döntök, hogy járni akarok vele, de elveszíti ezt az útvonalat ahol most dolgozik akkor van pár lehetőségünk.. Az első az, hogy nem szobát bérlek ahol a tulaj nem szereti, ha vendég jön, hanem lakást, ha kell segít benne és akkor 3 havonta 3 hetet velem van, ha visszajön Franciaországból.. A második lehetőség az, hogy elmegyek vele kamionozni, ameddig nem gondolom úgy, hogy újra dolgozni akarok... A harmadik lehetőség az, hogyha új életet akarok kezdeni, elvisz Oroszországba és ott kamionozok vele, és ő eltud biztonságosan tartani minket. Vagy az a lehetőség van még, hogy megtanulja a magyar nyelvet rendesen, itt keres munkát és itt él velem. De rajtam áll, hogyan döntök.. . Februárban mikor visszajön akkor dől el, hogy jöhet még a munkahelyemre vagy máshova kell mennie dolgozni.. Mondjuk nekem ez is bizonytalannak tűnik, hogy tényleg visszajön e Oroszországból.... De sokszor úgy érzem, hogy siettet engem azzal, hogy keressek az albérleti szobák helyett egy lakást, amiben ő segít nekem szívesen. De én nem akarok egy pasitól függeni, főleg nem pénzben..Nagyon megakar szerezni engem, és nagyon velem akar lenni, legalábbis eddig nem csillapodott az érdeklődése felém. Ha hosszú hétvége van, az utolsó munkanapon bekönnyezett a szeme, hogy több mint két napig nem lát.. Viszont bennem az is bizonytalanságot kelt, hogy nem biztos, hogy visszajön hazájából, ha januárban haza látogat,mert mi van ha bekell vonulnia újra a hadseregbe.. Kiváncsi vagyok kívülállóként is olyan fura és gyanúsnak tűnik ezaz egész ? Sokat csalódtam ezért gyanakszok és féltem magam ennyire.
Tul sok a duma. Mögötte meg nincs semni. Ezeknek max allampolgárság vagy tv biztosítás jonne csak jol erre kell nekik csak a magyar.
Kulonben vizumisak meg engedelykötelesek nagyon. Oroszorszagbol nincs csak ugy ki be flangálás mint nálunk, soha nem is volt.
"szeretné ha egyszer kirándulni elvihetne Oroszországba vagy ha kimennék vele oda lakni."
Készen állsz arra, hogy idegenek közé költözz?
Milyen nyelven beszélgettek amúgy és hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!