Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben? Kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Kit választanátok?

Figyelt kérdés

Nos, az az igazság hogy régóta szingli vagyok, viszont a legjobb barátom iránt elkezdtem érezgetni egy ideje, nem mertem elmondani neki, próbáltam letenni róla. Viszont most sikerült megismernem valakit aki felkeltette az érdeklődésem, közben meg a legjobb barátom is ad felém jelzéseket.

Legjobb barát:

Iszonyú intelligens, nagyon kedves művész ember. Minden megvan a személyiségében amire vágyom. Külsőre csak az utóbbi hónapokban kezdett tetszeni, mintha valami átkapcsolt volna . Építő hatással van rám.

Új férfi:

Nagyooon vonzó,

túlságosan romantikus,

érzelmes és szörnyen sérült, tele káros szenvedélyekkel.. múlt hibáiból tanulva úgy gondolom hogy nagy csalódás volna, de az biztos hogy szörnyen intenzív lenne. Viszont ő nincs rám kifejezetten építő hatással, és félek hogy lehúznánk egymást.

Mondjuk így leírva egészen egyértelművé vált. Egyszerre két embert nem lehet szeretni, de én mégis úgy érzem. Mintha a racionalitás, és a beteg érzelmek fogságában lennék

Köszönöm ha valaki elolvassa és tud valamiféle tanácsot adni. Viszont még mielőtt bárki kurvának tartana elmondanám hogy még csók sem történt egyik férfivel sem.

2023. okt. 5. 18:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben a baráttal mennék. Lehet hogy rövidtávon izgató a másik, de hosszútávon a barát egy stabil és biztonságos és érzelmileg kielégítő életet jelentene.
2023. okt. 5. 19:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megéri egy sérült, káros szenvedélyes emberrel próbálkozni? Kicsi az esély arra, hogy normális kapcsolat lesz.
2023. okt. 5. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"érzelmes és szörnyen sérült, tele káros szenvedélyekkel.. múlt hibáiból tanulva úgy gondolom hogy nagy csalódás volna, de az biztos hogy szörnyen intenzív lenne. Viszont ő nincs rám kifejezetten építő hatással, és félek hogy lehúznánk egymást."

Ha tanultál a múlt leckéjéből, akkor miért gondolkodsz rajta? Te önsorsrontó, mártír, vagy hülye vagy? Ezt mindenfajta sértés nélkül kérdem, tök kíváncsi vagyok.

Ha okos vagy, felelősségteljes vagy az új pasit már holnap stornózod! A haverral ismerkedj tovább és ha tényleg beléessel, biztos vagy benne hogy lehet a barátságból, akkor hajrá!

2023. okt. 5. 19:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A baráttal kellene kezdened valami, az új hapsit hanyagold szerintem.
2023. okt. 5. 19:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊 teljesen igazatok van, én is így gondolom. Bár bizonytalan vagyok a barát érzéseiben sajnos. Lehet elé kéne állnom és elmondani hogy egy ideje máshogy tekintek rá, de féltem a barátságunk, ezért nem léptem még. Na meg nyilván a visszautasítás sem esne jól.
2023. okt. 5. 19:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Hülyének és mártírnak nem mondanám magam. Önsorsrontónak már inkább.. de igyekszem azon változtatni.

Amit az új pasi iránt érzek az valószínűleg csak sémakémia

2023. okt. 5. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
A második pasi eléggé red flag
2023. okt. 5. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy családban történt teljesen hasonló eset alapján elmondanám, hogy ilyekor a nők úgyis a nagyoooooon vonzóval mennek el, a barát pedig háttérként működik tovább,mert jó lesz majd panaszládának.

Sosem a biztos,de nem annyira vonzó a befutó.Izgalmasabb a problémás,sőt néha ijesztő DE vonzó,nagyoooon szuper pasi.

Így járt a hölgy is a családunkban,akit egy ilyen nagyoooon vonzó úgy kihasznált,sőt alvilági leszámolásba kevert sötét módon....hogy bizony a saját apjáék szöktették meg a pasi lakásából.De addigra a kevésbé vonzó,csendes barátnak már volt valakije és szépen leépítette a válogatós csajszival még a kommunikációt is. Már két gyerek van, jól élnek,igaz a felesége is nyugis nő,nem világ közepe.

A válogatós csajszinak azóta ha jól tudom öt -hat nagyooon vonzó pasija volt,de megállapodni nem tud - szerintem nem is akar.

2023. okt. 6. 05:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Én sosem a nagyon vonzóval megyek el, fontosabb nekem a belső. De mit tegyek ha a barát nem ad konkrét jeleket? Nagyon régóta várok már rá, és nem merek lépni. Az új pasi viszont annyira érdeklődő, nagyon tetszem neki, és tudom hogy komolyan gondolná velem.

2023. okt. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!