Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Óriási segítségre lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriási segítségre lenne szükségem, mert én már kész idegroncs vagyok. Mit tennétek a helyemben? Melyik fiút választanátok?

Figyelt kérdés

Karacsony környékén összejöttem egy fiúval, aki tetszett nekem egy kis ideje.Csak tetszik, de szerintem Ő sokkal többet éraz, mint én... Mindig nagyon aranyos volt, felhivott, üzeneteket írt stb. Idővel (pár nap) rájöttem, hogy tényleg nem érzek iránta töbet, csak tetszik és igazaból amire nekem szükségem van, az az a szeretet, amit ad. Valahogy nekem erre nagyon szükségem van es elég ritka, hogy megkapjam.

A szilvesztert baráti körben töltöttük, mindketten külön. Akkor is felhívott, hogy miket csinalunk meg minden, de a mi társaságunkban volt egy fiú, aki ugyancsak tetszett nekem...nem is kicsit. Nagyon jól elbeszélgettünk elszórakoztunk, egyáltalán nem unatkoztam mellette, kerestem a társaságát. Odafigyelt rám, pl amikor kint voltunk, megcsúsztam, Ő meg kifogott, és átkarolt, hogy mégegyszer ne történjen meg a 'baleset'.

Ma is Beszélgettünk Messengeren legalabb 4 órát és egyáltalán nem unatkoztam mellette. Aztán, valamikor éjjel szóba jött a barátom, hogy ő még ott van az osztálytársaival szilveszterezni, meg felhívott és aztán kiderült, hogy hogy is állok én a barátommal, mit érzek iránta. A további beszélgetésben kiderült, hogy tetszem neki, és erre akkor jött rá, mikor összejöttem a barátommal. Ő szeretné, ha összejönnénk, de én totál döntésképtelen vagyok. Kértem tőle egy kis időt, hogy átgondoljam a dolgokat és megígérte, hogy nem fogja azt bolygatni, míg én nem döntök...

Egyikükkel sem akarok szemét lenni, mindkettőjüket kedvelem. A barátomat nem akarom megbántani, de még azt sem szeretném, hogy én kelljen szakítsak vele (az utóbbi időben csak ez volt,hogy szakítottam és nagyon nem szeretem ezt, a barátnőim is szóvá tették, hogy nem adok esélyt a pasiknak). Ti mit tennétek és miért és hogya? kérlek,segítsetet! Nagyon fontos lenne...

2011. jan. 2. 02:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én inkább az első fiúra szavaznék mert amint kiderült ő jobban kedvel és jobban oda figyel rád szóval ne tétovázz legyen ő a barátod!!! :)
2011. jan. 2. 02:49
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem varj meg...lasd hogy alakulnak a dolgok. mind ez meg friss. mikor jobban atlatod majd a dolgokat, akkor konnyebb lesz a dontes. sok sikert!
2011. jan. 2. 02:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Az a baj ,hogy egyértelmű mit szeretnél,dobni az elsőt a másodikért,hiszen azért gondolkozol,mert képbe került a második.Én is az elsőre szavaznék,de nem lesz esélye.
2011. jan. 2. 03:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Na, ezért preferálom azt a régi gyakorlatot, hogy pusztán tetszésből nem jövünk össze senkivel. Akkor nincsenek az eféle dilemmák. Ezért kell előbb udvarolni, és csak utána összejönni. Nem pedig összejövünk, aztán 3 nap múlva kiderül, hogy marhára nem is szereted.
2011. jan. 2. 03:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem vagy biztos a dolgokban, addig lehet jobb lenne, ha szünetre raknád a barátodat. Az ilyen döntésekhez tiszta fej kell. Egyébként mivel teljesen a kapcsolat elején vagy, ezért még ne várj hú de nagy érzéseket, mert ezekhez idő kell. De ha elvagy ezzel a sráccal is, akkor miért gondolkodsz másikon?
2011. jan. 2. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:

idegroncs? na menj a francba.. nézz utána a szavak jelentésének mielőtt dobálózol velük. halálra idegesít, hogy ilyen kis f.szság miatt te idegroncsnak érzed magad. kívánom, hogy soha ne kelljen metudnod milyen érzés, ahogy végignézed, hogy kifordulsz önmagadból, mert összeomlik körülötted az életed, és nem tudsz mit tenni ellene.

ja, és ha ezen most megsértődsz, tényleg egy hülye kis p.csa vagy.

a kérdésedre válaszolva, a második pasi. ha már az elején kétségeid vannak a barátodat illetően, jobb ha nem húzod az időt. ha később szakítasz vele sokkal rosszabb lesz neki..

2011. jan. 2. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!